Mit kellene tennem?
21 éves srác vagyok, nagy valószínűséggel nemsokára fel fognak venni egy jól fizető munkahelyre.
Ezt így előre elmondom nektek, a végére kiderül miért lesz ennek jelentősége.
Szóval most hogy nincs munkám (még), sokat sportolok biciklizek illetve sokat töltök a szabadban. Ez mellett a számítógép előtt is, és mint ismeretes ez a kettő nagyon le tudja fárasztani az embert, az egyik fizikailag a másik mentálisan. Ennek eredményeképp estére nagyon lefáradok, van hogy azt sem tudom hogy fiú vagyok-e vagy lány. És ezmiatt néha félre is beszélek. Anyám meg erre azt hiszi hogy biztosan alkoholista lettem és iszok, idővel egy szondát is szerzett, bár minden nap 0.0-át fújok neki még ő van kiakadva hogy mennyi baj van velem.
Én már arra gondolok, ha felvesznek 15-20 éves hitelre de vennék egy házat.
Többet nem is mondok, nektek mi erről a véleményetek?
Mindegyik opciód marhaság. Első körben ülj le anyukáddal beszélgetni, hogy mi történik veled/min mész keresztül/miért vagy fáradt. Biztosan meg fogja érteni.
Ha meg nem, akkor sem házzal kezdd. Elsőre jó lesz egy szoba/albi is szerintem :)

Azért ennyire nem kéne lefáradnod ezektől, hogy félrebeszélsz.
Én néha félreolvasok egy-egy szót a mesében a gyerekeknek, de ilyenkor én nem csupán fáradt, hanem kialvatlan vagyok és amikor már többedik napja 3-4 óra alvás után vagyok, akkor estére már alig tudom tartani magam. De gondolom, te tisztességesen kialszod magadat.
Esetleg keringési problémád nincsen? Vércukor szinted rendben?

Akkor ne ülj annyit a gép előtt, meg a sportot is úgy csináld, hogy ne halj bele.
De ha ennyire fáradt vagy, mi a fenének nem alszol többet...? Most megteheted, amíg nincs munkád, gép helyett inkább aludj!

Csak úgy tudom el képzelni, hogy egész nap bicózol, éjszaka meg gépezel, nem étkezel rendesen és nem alszod ki magad. Másképp nem tudom el képzelni, hogy lehet olyan szinten kifáradni ilyen tevékenységtől, hogy mellé beszélj.
Én szülés után 4 napot jó formán nem aludtam, éjszaka Max 2 órát egyhuzamban, mégsem beszéltem félre, pedig az nem bicajozás volt.
Lehet valami bajod van? Vagy esetleg változtass az életmódodon.
A házzal kapcsolatban, mivel még meg sincs a munkád és a gazdaság is nehezen működik mostanság én a helyedben örülnék ha egy albit kiveszek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!