Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van egy srác aki tetszik, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác aki tetszik, de van barátnője akivel távkapcsolatban vannak, viszont én nem messze lakom tőle. Szerintetek mit kellene tennem a várakozáson és a reménykedésen kívül?

Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Szerezz gerincet.
2018. febr. 10. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
13%
Nem hiszem hogy olyan boldog a tavkapcsolatban...szerintem ha kicsit kezdemenyeznel siman a tied lehetne...mar ha vagy olyan jo vagy jobb mint a baratnoje...es mivel helyben vagy dobna erted
2018. febr. 10. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

távkapcsolatban vagyok és tökéletesen boldog. nyilván hiányzik, de ettől nem szeretem kevésbé

kérdező: a srác foglalt. tök mindegy hogy táv vagy normál kapcsolatban. mondj le róla

2018. febr. 10. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
2-es, te szerintem gondolkozz kicsit. Egy kapcsolatot nem cseszünk szét! Primitív ostobák teszik azt, kérdező, hagyd őket. Egy szabály, ha van valakinek valakije akkor békén hagyod őket, érted? Egy alap felfogás, alap intelligenciába benne van, hogy a kapcsolatban lévő embert HAGYNI KELL! És nem érdekelnek az indokok, hogy ő keveset találkozik, mert a lényeg, hogy vele együtt van. És Pont. A vitatkozást lezártuk, gondolkozz kérdező, térj jó útra. 16/F
2018. febr. 10. 23:35
 5/5 anonim válasza:

1éve boldog távkapcsolatban 250km-ről :)

Teljesen igaza van a többieknek. Tökmindegy, milyen távolságra laknak egymástól a felek, kapcsolatban vannak. Márpedig egy kapcsolatot nem szedünk szét, ha van az embernek gerince és lelkiismerete!!!

2018. febr. 12. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!