Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki egyetemre jár az milyen...

Aki egyetemre jár az milyen gyakran jár haza?

Figyelt kérdés
Az én szüleim azt gondolják majd heti rendszerességgel hazajárok, amikor másik megyében van az egyetem és kolis is leszek és dolgozni is akarok ott suli mellett.

2020. júl. 25. 20:19
1 2 3
 21/23 Metionin ***** válasza:
100%
És tényleg ahogy a 19. írta. Én 8 évig voltam kolis, volt aki hetente hazajárt, volt aki 2 hetente, havonta. Ezek voltak a gyakoriak és inkább távolságtól függött, ha tehették volna ők el se költöztek volna vagy gyakrabban jártak volna haza. És volt a maradék, ahova sajnos n is tartoztam, akiknek a koli volt a "haza". Mi évente 1-2 alkalommal mentünk a szüleinkhez és általában nyáron is bent maradtunk. Nekem volt olyan, hogy 3 évig nem mentem haza de a rekordot az egyik srác tartotta aki 7 évig volt kolis és egyszer sem ment a szüleihez (bár azok se keresték őt, okkal volt kolis).
2020. júl. 26. 17:19
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
50 km-re lakom, hetente járok haza.
2020. júl. 27. 01:50
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Minden áldott héten.
2020. júl. 30. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!