Szerintetek az nem túlzás, hogy már azt figyelik, mikor melyik busszal jövök haza az egyetemről?
Nálunk még nem volt tanítás. Meg amúgy is mehetek máshova.
Mindenkinek hatalmas szívügye lett a faluban, hogy mikor végzek... Igen, csúszok, de épp elég, ha a szüleim tudják, ez nonszensz, amit csinálnak.
Állandóan kérdezgetik, hogy mikor végzek, volt, aki meggyanusított, hogy már kellett volna.
Illetve dolgoztam egyetem mellett (heti 2-3 nap nem volt suli), ezt valaki kérdezte, de nyáron nem volt már meg. Erre meggyanusítottak, hogy kamuzom. Pedig annyi volt, hogy csak egy tanévre szólt.
Összevissza keveri a sz.rt mindenki, már rémálmaim vannak.
Az a túlzás hogy minden nap kiirod ugyanezt a kérdést, apád lassan beválthatná az ígéretét és pszichiátriára zárathatna. Persze csak miután a parkolóból leskelődött, hogy bementél-e betegen is, amikor ráadásul órád sem volt.
Valószínűleg bentlakásos kezelésre szorulsz.
Véletlenül nem ÁOK-ra jársz? Mert akkor megértem, hogy tényleg a szívügyük, mondhatni életbevágó nekik, ha arrafelé egy üres státusz vár:)
De tulajdonképpen még tanár szakokra is igaz lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!