Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem enged ki anyukám...

Miért nem enged ki anyukám külföldre?

Figyelt kérdés

Barátom nemzetközi sofőr és nem engedi anyukám hogy kimenjek vele... pedig zöld országokba jár. Lassan 20 éves leszek és szinte alig enged el valahova, a barátomhoz is csak pár napra mehetek el!

Mit tegyek?

2020. júl. 24. 20:22
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Nah jó! Mostmár ezt télleg fejezzétek be mert kurvára nincs igazatok!

14! Te honnan veszed azt hogy anyukám szemébe nem merek nevetni?! Egy kérdést tettem fel hátha valaki is jár ugyan ebben a cipőben! A véleményére lettem volna csak kiváncsi nem pedig azért mert fosok!!!

15! Te mit képzelsz magadról? Milyen ATM-ről beszélsz? Engem ne keverj össze minden kis pénz éhes R........!!! Minden egyes dolgomra saját magamnak kerestem meg a pénzt!!!

2020. júl. 24. 22:08
 22/32 anonim ***** válasza:
56%
Arról beszélek, hogy ha 20 évesen dolgoznál, nem azon pattogna az agyad, hogy melyik kamionos pihenőben kúrasd magad a pasiddal. Mert hogy egy ilyen túra nem a városnézésről szól.
2020. júl. 24. 22:14
 23/32 A kérdező kommentje:
Nem kamionsofőr hanem nemzetközi furgonos! És van ideje pár órás városnézésre. Hétvégente állni szokott!
2020. júl. 24. 22:25
 24/32 anonim ***** válasza:
42%

Ha akkora pofád lenne élőben is, mint itt, már rég mentél volna, nem pedig behúzod füled-farkad, mert anyu azt mondja és rohansz ide kérdést kiírni, mint valami 12 éves kislány, aki nem mehet el fagyizni a barátnőivel.

Persze, a szemébe nevetsz...Ahhoz képest még mindig itt vagy és picsogsz. Netán a pasid sem akar annyira kivinni, hanem te erősködsz? Erre a kérdésre nem reagáltál érdekes módon.

Vegyél vissza egyébként a qrvázásból meg hogy ki mit fejezzen be, mert te vagy itt az, aki szívességet vár másoktól. Bár nem tudom, hogyan, talán megadod anyukád számát és hívjuk fel őt meggyőzni?

2020. júl. 24. 22:26
 25/32 anonim ***** válasza:
43%

Ahha...

Szóval szerinted a céges járművel csak úgy el lehet ugrani ide meg oda várost nézegetni magáncélból?

Persze tudjuk, a főnöke “nem szól”. Hát majd ha mégis, akkor magyarázkodsz, pláne a pasid, hogy mi az az extra km pl, ami nem stimmel a menetlevélhez képest (mert tegyük fel, tankolni nem a cég pénzén fog, hanem sajátból).

2020. júl. 24. 22:30
 26/32 A kérdező kommentje:

A barátom akarja hogy kimenjek, ő mondja már hetek óta képzeld!

És nem arról van szó hogy +km-et mennénk! Hanem amelyik városba visz árut ott nézelődnénk!

Igen szivességet kértem de csak a rosszakarást kaptam!

2020. júl. 24. 22:37
 27/32 anonim ***** válasza:
30%
Egy csepp rossz akarat sincs itt csak itt valódi felnőttek írták le valóságot ,te meg neki állsz hisztizni mint 16 éves kislány ,ha felnőtt vagy akkor ne engedélyt kérj hanem mennyél .ha meg annyira tudod hogy mit engednek meg a barátodnak cégnél ,akkor meg csináld.
2020. júl. 25. 05:25
 28/32 anonim ***** válasza:
61%

Télleg.:))

Akkor ne itt harcolj, 20 éves felnőtt dolgozó nő vagy, menj.

2020. júl. 25. 07:53
 29/32 anonim válasza:
19%
Örülj, hogy egyaltalán elenged hozzá pár napra. Mert az enyem azt se engedi hogy barátom legyen. Pedig már én is 20 leszek lassan.
2020. júl. 25. 09:40
 30/32 anonim ***** válasza:
41%

Na akkor tisztázzunk pár dolgot.

Akik azt mondják, hogy 20 évesen azt csinál amit akar, mert felnőtt:

Az egy dolog, hogy papíron nagykorú, viszont ha a családjával él, ők tartják el, akkor igenis van beleszólásuk abba, hogy mit csinál (nyilván nem 100%-osan, de úgymond van "szavazati joguk" Arról nem is beszélve, hogy manapság a legtöbb 19 éves úgy gondolkodik, mint régen 15-16 évesek.

Másrészt itt mindenki baromi okos. Annyira jó, hogy ti ismeretlenül is jobban tudjátok, hogy egy darab útra nem viheti magával a barátnőjét, mint a srác, aki esetlegesen megkérdezte erről a főnökét :D

Kérdés egyébként, hogy mióta vagytok együtt, és milyen a kapcsoalta a szüleiddel. Nem mindegy, hogy mondjuk két éve együtt vagytok, és rendszeresen nálatok ebédeltek vasárnaponként, vagy egy hónapja ismerted meg. Ez utóbbi esetben én is megmondanám, hogy itthon maradsz. Addig oké, hogy nagy lány vagy, és te bajod ha történik veled valami. Sajnos ha bajba kerülsz, nekik kell rajtad segíteniük, ne adj Isten a rendőrséggel kerestetniük, tehát ezért nem csupán az egyéni döntésed.

A járványról: ha anyukád a Tényekből, meg a Blikkből informálódik, akkor valóban elhiszi azt, hogy lélegeztetőgépre kerülsz, amint átléped az országhatárt. Akik jelengleg amiatt siránkoznak, hogy emberek hogy képesek olyan undorító dologra, hogy külföldre mennek, azok pontosan ugyanazok az ostobák, akik a járvány elején felvásárolták a 30 kg lisztet 300 tekercs wc papírt meg a 40 élesztőt, és ezzel felk*rták az élelmiszerárakat a csillagos egekbe. A közhiedelemmel, és a propagandával ellentétben több tízezer ember megy külföldre nyaralni, és láss csodát úgy jönnek vissza, hogy semmi bajuk. Ilyen volnék én is. 3 országban jártam március óta, és érdekes hőemelkedésem sem volt azóta. Sajnos ha anyukád ilyen elvakult, akkor úgysem enged el.

2020. júl. 25. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!