Mit tehetnék? Reménytelennek érzem
Sziasztok! Nem tudok már kihez fordulni, ezért úgy döntöttem itt próbálok tanácsot kérni.
Nem biztos hogy jó kategóriába írom ezt a kérdést, de ez most legyen mellékes.
A lényeg, hogy anyám nem veszi komolyan a "problémáimat". Körülbelül egy éve elkezdődött egy rosszabb korszakom. Azóta úgymond késztetést érzek arra, hogy bántsam magam. Volt 2 öngyilkossági kísérletem,de valahogy még itt vagyok. Pár hónapja anyám meglátta a vágásokat, biztos volt abban hogy csak figyelemfelkeltés az egész és elhordott mindennek. Később volt egy "kifakadásom", akkor elmondtam neki az öngyilkossági kísérleteket, megértőnek tűnt és úgy volt hogy keresünk szakembert. Nem lett belőle semmi, azóta csak rosszabbodik a helyzet. Mostanában átélek kisebb-nagyobb halucinációkat is. Próbáltam beszélni vele erről, egyszerűen nem érdekli. Felemésztenek a gondolataim, a késztetések, hangulatingadozások, egyéb f*ságok. Próbálok segítséget szerezni, mert így már nem bírom tovább, de tehetetlennek érzem magam.
Tudom, önsajnálatnak tűnik, és ha úgy nézzük az is. De azért remélem valakinek van valami ötlete. Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!