Hogyan törjek ki ebből a helyzetből? Börtönben érzem magam.
16:43
Pestre megyek és van pénzem még vonatra. Nincsenek haverjaim itt, nincs kivel "összefogni". Igen is megoldás a szökés. Vagy hatalmas mákom lesz, vagy pedig meghalok, esetleg előtte összevernek/kirabolnak, több lehetőség nem maradt és nem is mérvadó és nem is nagyon érdekel. Én merek kockázatot vállalni, nem a fosban fürödni a félelemmel karöltve, mint amit mindenki csinál. Álmodtam egy nagyot, most kiderül, hogy felérek e ehhez az álomhoz, vagy végem.
16:59
De ez nem egy olyan hely, ahol nyugodtan átgondolhatnék akármit is, mert börtönben érzem magam. KARÖLTVE?? 6-szor telefonáltam a munkával kapcsolatban, még személyesen is elmentem, nem érdekel már ez az egész. Egyébként sincs ínyemre, hogy én dolgozzak másoknak, majd mások fognak dolgozni nekem, olyanok mint a szüleim és a többi ember itt, akik hagyják, hogy a fizetésük háromnegyedét a piramis tetején lévő üzletemberek vigyék el. Vagy feltörök a piramis csúcsára, vagy elpusztulok, a többi NEM ÉRDEKEL.
Köszi jót nevettem. :D
Mert ez valószínűleg Fake.
De ha mégis igaz akkor feljutsz Pestre,ott csovezni fogsz? Vagy te úgy gondoltad,hogy felmesz Pestre és Orbán elvtárs vörös szőnyegen fogad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!