Reménytelennek érzem az életem 15 évesen?!
Mondd meg, hogy inkább iskolakerülő leszel, ha nem mehetsz át más iskolába. És se fenyegetésre, se verésre ne engedj ebből. Állj ki magadért, ha ennyire rossz a helyzet.
Persze ezt az évet fejezd be valahogy.
Nem fogom a lelkedet simogatni, de elmondok pár dolgot amit nem árt tudnod. Kölyök vagy még. Egy harmonikusan működő családban egy tizenévesre nem hárul különösebb felelősség, de ezt a helyzeted nálad meglehet, hogy át kell értékelni..Mivel nálad családi problémák vannak el kell kezdened távlatokban gondolkodni. De ahhoz, hogy ebbe jobban belemenjünk több részletet kéne tudnom a szüleiddel való kapcsolatodról. Az alternatívák részletezése ennek fényében a következők lehetnek:
-Válás. Anyuddal külön mentek a vagyonelosztást követően és megpróbáltok ketten boldogulni. Így kiegyensúlyozottabb lehetsz ha nem kell az ittas apád problémáit közvetlenül átvenned.
-Békülés. Fatert rábeszélni egy elvonóra
Amit mindenképpen véss az eszedbe. El fogod érni azt a kort amikor már önállóan kell gondoskodnod magadról! Ha ezt elszúród azzal, hogy nem tanulsz és még a középiskolát se végzed el tisztességesen akkor nem fogsz semmilyen magasságokba eljutni. Tehát ha teheted tanulj minnél jobban,így ha arra kerülne a sor felnőtt korodba képes legyél elhelyezkedni és függetlenedni a családodtól.
Én is ugyanígy érzek csak nekem nem iszik alkoholt az apukám, (meg anyukám se).
Én se sokat beszélek az új osztálytársaimmal, a régiekkel még általánosban rengeteket nevettük, viccelődtünk most meg nem tudom mi van velem..
Szívesen beszélgetnék veled ha úgy van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!