Mit tegyek, hogy észrevegye, hogy nem vagyok jól?
Anyukámmal élek.
Folyton rosszkedvem van, este, amikor már alszik, végig sírok, amíg el nem alszom. Nem tudom mikor nevettem utoljára igazából, vagy mikor éltem bele magam valamibe, vagy egyáltalán mikor érdekelt valami utoljára.
Suli elvégeztével teljesen egyedül maradtam. Se párkapcsolat, se barátok. Mint kiderült egyik se volt valós.
Ha anyámnak mondanám, hogy nem bírom így tovább, hogy segítség kell, azt mondja bolond vagyok. Egyedül nem tudok javítani ezen. Nem megy.
Ha a nővéremnek, mar egy picit is rossz kedve van, körül ugrálja, de ha én véletlen előtte elsírom magam, vagy észreveszi, hogy sírok, elkezd velem veszekedni.
Sokat veszekszem vele is, de annak ellenere, hogy többször mondta, hogy utál, ő áll hozzám a legközelebb, és benne bizom a leginkább.
Hogy kéne rávennem, hogy segítsen kimászni ebből az egész depresszív hangulatból.
20L
Volt vmelyik nap egy kérdés, ahol nagyon hasonló volt a szitu és azt kérdezte a csaj, hogy az anyja gonosz-e. Jöttek is a habzoszaju kommentek, hogy költözzön el, az ilyen nem is anya, stb. Na most, ennel a kérdésnél az anyuka kb ugyanúgy viselkedik, mint ott és itt is kifejezi verbálisan a lánya iránti utálatát.
Szóval a kérdés továbbra is áll: Mi a különbség?
Valószínűleg rájött.
A nővéred körül szívesebben ugrál, mint körülötted, és nagy valószínűséggel míg a nővéredet közel engedi, téged inkább ellök a leírtak alapján.
Most nézem, egész régi kérdés.
Hogyan oldódott meg végül a probléma?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!