Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként ki lennétek akadva...

Szülőként ki lennétek akadva ezen?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy 7-8. osztályba járó, általános iskolás gyereketek. Az őt tanító matektanár a diákokat két csoportra osztja aszerint, hogy melyiküknek milyen ütemben lehet leadni a tananyagot ahhoz, hogy megértse (tehát ki mennyire erős/gyenge matekból). Ezeket a csoportokat rendszeresen úgy nevezi, hogy "gyp-sek és kevésbé gyp-sek", feltehetően viccből. Egyébként oktatni, magyarázni tud, válaszol a kérdésekre, nem szégyeníti meg a tanulókat, ha valamit elrontanak.
2020. júl. 18. 18:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
72%

Nekünk a gimnáziumi biológia-kémia tanár volt egy elég könyörtelen ember, aki sokszor viccelődött más rovására.

Nagyon kemény, jó tanár volt, és nem vettük fel tőle, hanem még keményebben tanultunk.

Utána, hogy csont nélkül felvettek az orvosira, csodálkoztam, h az évfolyamtársak nagy része vagyonokat költött egyetemi előkészítőre.

Manapság elég sok fiatal iszonyat érzékeny "hópihe", de a legjobb szerintem minél hamarabb hozzászokni, hogy a való életben nem érdekelik az embereket az egyéni problémáid és érzékenykedéseid.

Minél vastagabb a bőröd annál jobb.

2020. júl. 19. 07:05
 22/23 A kérdező kommentje:
Úgy látom, elég megosztó a téma, végül is megértem mindkét oldalt. Én személy szerint azok közé tartozom, akik szerint nem kell ezt komolyan venni, de nyilván más lenne a helyzet, ha a tanáron alaphangon is látnám a rosszindulatot, vagy konkrét személyeket gyp-sezne le akkor, amikor azok nem tudják megcsinálni az adott feladatot. Ilyenről persze nem volt szó.
2020. júl. 19. 10:00
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
ez attól függ, hogy maguk a tanulók mennyire veszik poénnak. ha őket nem zavarja, akkor rendben van (bár nekem ez nagyon fura), de lehet vannak szerényebb személyiségű diákok is, akiknek megalázó az ilyesfajta megbélyegzés. a csoportra osztás egyébként jó megoldásnak találom, mindenki tud a saját tempójában haladni
2020. júl. 20. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!