El vagyok kényeztetve?

Figyelt kérdés
Az apám leginkább az akitől mindent megkapok, sőt még nem olyan értékes dolgokat is de aminek nagyon örülök az hogy megígérte nekem apám hogy esküvőre limót bérelnek nekem.
2020. júl. 15. 15:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem draga berelni egy limot 1 órára.

Amugy sok dolgot igergetnek az emberek...

2020. júl. 15. 16:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ígérni ingyen van...
2020. júl. 15. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Én most lesz az esküvőd?
2020. júl. 16. 10:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Nezd, azert ezek nem tul komoly igenyel, bar maga a kerdest sem ertem teljesen. Ezt a limoberlest arra erted, hogy csak egyszeri alkalomra szolna vagy rendszeresen berelne neked? Ha az utobbi, igen az picit gaz. Ha az elobbi, hat egye fene, szerencses vagy. XD Az elkenyeztetes nem itt kezdodik szerintem, hanem ha konkretan 0 elvarast tamasztanak a szuleid veled szemben, pl befejezed a gimit es tamogatjak, hogy otthon lopd a napod vagy folyton Amerikaba visznek utazni. Nem egy ismerosom van, akik baromi gazak instasztorijuk alaojan es nem 15 hanem 25 es 22 evesek kb. Es mindig anyucival egyutt utaznak, szerintem apuka elvallt, aztan igy a ket lany mindig Dubaiban pozolgat. Persze látszik rajtuk, hogy eszet nem kaptak.
2020. júl. 17. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!