Gáz hogy utálom a szüleimet mert apám ver és anyám tud róla és nem érdekli?
Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 17:12
11/20 anonim válasza:
Hát az a gáz, amit ők csinálnak, ez marha groteszk, hogy nem foglalkozik vele anyud O.o
12/20 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Minden okod megvan rá, hogy utáld őket. Egyébként nálunk is ez volt helyzet, de amióta felnőtt vagyok, nem adok rá neki lehetőséget erre.
13/20 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha szeretnél beszélgetni, akkor írj nyugodtan.
14/20 anonim válasza:
Hány éves vagy? Miért ver? Szeretnél beszélgetni erről?
15/20 meszike91 válasza:
Nem gáz, nem tehetsz róla hogy szar családba születtél. Teljesen érthető ha nem szereted őket.
17/20 anonim válasza:
Ha így tudnak megnevelni... én is ezt tenném, minden héten is ha kell.
18/20 anonim válasza:
Aki szerint oké a verés remélem őt is szájonvágjak ha elront valamit vagy ha késik 5 percet.
19/20 Metionin válasza:
Nem gáz, én se vagyok oda értük.Nálunk fordítva volt, anyám ütött, apám meg hagyta. Pedig sokkal nagyobb és erősebb mint anyám, bármikor lefoghatta volna vagy ilyesmi. De mindig csak utána szólt amikor elbújva sírtam valamelyik sarokban, hogy látod, ezért bújhatsz hozzá, ezt kapod cserébe. Anyámnak is tett többször célzást, hogy milyen érdekes, kettőjük közül apám az aki nem akart gyereket mégse ütött meg sosem, anyám meg nyávogott hogy gyerek kell, hát ezért kellett? De fizikailag sosem lépett közbe és amikor kint voltak a gyámügytől, akkor "véletlenül" sosem volt otthon.
20/20 anonim válasza:
Amint tudsz koltozz el otthonrol illetve szolj valami rokonnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!