Vannak itt olyanok akiknek nem jó a kapcsolatuk az apjukkal?
Nekem is ilyen az apám csak ő mentségére még azt sem tudja mondani,hogy mert iszik. mert ő egyáltalán nem iszik mégis ilyen nárcisztikus őrült. Én is mindig anyukámat sajnáltam és bűntudatom volt miatta. De egyszer egy segítő azt mondta,hogy fogadjam el,hogy anyámnak ez jó,ezt ő választotta,ő nem akar ezen változtatni. Fogadjam el! és azóta kicsit könnyebb a lelkem,mert tényleg neki így jó,hiába szennved amúgy és a hülye is látja,hogy mennyire beteges az apám viselkedése az elvárásai mégis ő vele van. Nincs leláncolva mellé és gyerekként is sokszor kérdeztem mintegy remélve,hogy bevallja ő is,hogy pokoli az élet apám mellett..de nem ő mindig azt mondta,hogy ő boldog és neki jó itt. Sosem tudtam elhinni. Mert apám felé se mutat sok szeretetet,a gyerekeihez kb sosem szólt egy szót se,de anyához is csak azért,hogy panaszkodjon neki vagy lecsessze,hülyézze,bántsa folyamatosan. Én bevallom gyűlöltem apám mindig,tudom,hogy nem szabad,de nem tehetk róla...ma már nem merek gyűlölettel gondolni rá és végülis megláttam az emberi oldalát is mióta nem élek velük és tudom,hogy szerencsétlen biztosan nagyon mélyen ő is szeretetre vágyik a maga elcseszett módján. De mai napig félelek a közelében lenni..
Erősenk kell lenned és magaddal kell folgkoznod minél előbb lelépni otthonról!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!