Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukámmal nincs jó kapcsolatun...

Apukámmal nincs jó kapcsolatunk, hogyan lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, egyetemre járok és otthon élek. Apával soha nem voltunk jóban, régebben nagyon sokat kivételezett a húgommal, az iskolai eredményeimmel sem volt soha elégedett, pedig jó tanuló voltam. Nagyon sokszor minden ok nélkül belém köt, csúnyán beszél. Nem merek megszólalni, ha ott van, mert mindig az az érzésem, hogy elítél magában. Nem nagyon beszélgetünk, ha igen, akkor is csak ilyen semmilyen témákról néhány szót.

Ezek mindig rosszul estek, de már megszoktam és nem is nagyon vágyok arra, hogy személyesebb legyen a kapcsolatunk. Az utóbbi hónapokban azonban egyre többet csinálja és utána soha nem mond semmit, úgy tesz mintha mi sem történt volna. Már nem is szeretek ott lenni, ahol ő van, attól is ideges leszek, ha meglátom.

Az igazság az, hogy kicsit kezd ebből elegem lenni. Próbáltam beszélni vele, de nem lett eredménye, anya is beszélt vele, de annak sem volt értelme. Ha nem reagálok rá semmit, akkor annál jobban folytatja és én is kezdek egyre ingerültebben viselkedni vele, visszaszólok neki.

Mit tudnék tenni, hogy javuljon a helyzet? Én teljesen tanácstalan vagyok már, fogalmam sincsen, mit csináljak.

2020. jan. 27. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha édesapád nem vevő rá, akkor tehetsz bármit sajnos. Kettőn áll a vásár.
2020. jan. 27. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

minek futsz egy ilyen fsz után?

az én apámmal is max. az időjárásról lehet beszélgetni, két mndatnál tovább úgyse tud koncentrálni... de abban a kettőben vagy megaláz vagy káromkodik... minek töröd magad, hogy egy ilyen sggfej szeressen téged?

2020. jan. 27. 17:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék vele jobb kapcsolatot, mert az édesapám és mindent megad, amire szükségem van, az érzelmi dolgokon kívül.
2020. jan. 27. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!