Hogyan tudnék az érzékenységemen változtatni?
Figyelt kérdés
Sajnos a szüleimmel sose volt igazán kimagaslóan jó kapcsolatom.édesanyám gyakran beszél alapjárat hangosabban,és az ordítás se áll tőle távol.és számomra írtó nehéz vele bármilyen problémát megoldani,mert én az ordítástól sírni kezdek,egyszerűen nem bírom,hogyha az emberek ordítva beszélnek velem.ezen hogyan tudnék változtatni?anyámmal már próbáltam erről beszélni,de sose változtatott ezen és az se állapot,hogy én pánikba esek már attól,ha valakit ordibálni hallok akár velem,akár mással beszélve.2019. nov. 17. 13:52
1/3 anonim válasza:
Ha eddig nem sikerült,eztán se fog...
Hány éves vagy?
2/3 anonim válasza:
Én is ilyen sírós voltam. Még huszonévesen is, gyerekkel, családdal. Ahogy idősösöm, mérséklődik. Egyszerűen ilyen típus vagy. Persze dolgozhatsz a személyiségének, de ha ilyen az alaptermészeted, akkor ilyen.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)18 éves vagyok egyébként
2019. nov. 18. 01:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!