Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan sértődött meg édesanyá...

Jogosan sértődött meg édesanyám az alábbi kijelentésemre? Ti hogyan reagáltatok volna?

Figyelt kérdés

Szegénységben nőttem fel. Édesapám alkoholista volt, 10 éves voltam amikor meghalt.

Én mindig nagyon sokat tanultam, olvastam és kitünő érettségi után egyetemre mentem. Ekkor mondtam azt édesanyámnak, hogy "Én ki akarok törni a munkásosztályból."

Innentől kezdve ki nem állhatott, szinte folyamatosan ordibált velem, diplomaosztómra nem jött el. Első állásomra úgy tett hogy "Úgyis kirúgnak majd téged, nem kellesz te oda."

Rengeteg ilyen rosszindulatú megjegyzés, furkálás után oda jutottam, hogy közel másfél éve nem láttam és nélküle képzelem el leélni az életemet.

2020. júl. 11. 19:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ja,így már mindjárt más.
2020. júl. 11. 20:25
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
most őszintén: te nem ugyanezt mondtad ki, csak más szavakkal..?
2020. júl. 11. 20:26
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ó de hányszor hallgattam ezt gyerekkoromban! Úgyse vesznek fel, mert hülye vagy. Mikor felvettek, akkor meg: úgyis kirúgnak, mert hülye vagy. Én is elköltöztem aztán jó messzire, még az országból is. Nem bánok semmit.
2020. júl. 11. 20:27
 14/21 anonim ***** válasza:
22%
12essel értek együtt, gyakorlatilag benyögted, hogy mennyire gáz és proli és nem vitte semmire sem az életben, de te majd mennyivel jobban fogod csinálni az okos kis diplomás buksiddal.
2020. júl. 11. 21:36
 15/21 A kérdező kommentje:
#14: sajnálom, hogy te nem szereztél diplomát :(
2020. júl. 11. 21:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy rosszul eshetett az anyjának, de akkor se ment el a diplomaosztójára, megjegyzéswket tett, hogy sikertelen lesz. Egy anya nem hiszem, hogy így kéne viselkedjen.
2020. júl. 11. 22:07
 17/21 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem anyud ezt erősen túlreagálta...az, hogy megsértődött, egy dolog, de már annyi idő alatt túlléphetett volna ezen.Egyébként tény, hogy vannak olyan emberek, akik-nekem apum is ilyen- nem nézik semmibe, csak azt, aki ún."kétkezi" munkát végez, mert az irodai munka, az"nem munka", a kereskedők "életükben sem dolgoztak",stb...
2020. júl. 11. 22:18
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Ha csak derékba akarja törni az ambícióidat, és folyton bombáz a negatív kisugárzásával, akkor nincs helye az életedben.
2020. júl. 11. 23:27
 19/21 anonim ***** válasza:
2%
nem sajnálom, ha szerinted eleve azért vagyok sajnálatra méltó, mert a kereskedelmi iskola után elmentem egy boltba dolgozni és köszönöm jól vagyok, akkor jobban is érzem magam az elit kis fajtád nélkül... ritka gusztustalan egy kölyök vagy.
2020. júl. 11. 23:46
 20/21 A kérdező kommentje:

#19: milyen elit kis fajtámról beszélsz? leírtam hogy szegénységben nőttem fel :) arról nem is beszélve, hogy lehet te jobb életszínvonalon élsz jelenleg is mint én, mert arról semmit nem írtam, hogy mégis mire mentem végül a diplomámmal :)

bár azt nem értem, ha jól vagy, akkor miért kell itt névtelenül gyűlölködő hozzászólásokat írnod.

2020. júl. 12. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!