Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anyu ilyeneket...

Mit tegyek ha anyu ilyeneket mond?

Figyelt kérdés

Anyu folyton azt vágja a fejemhez hogy nincsenek barátaim/csalódás vagyok. Nem tudom mit mondjak neki hogy abba hagyja szerinte ez természetes hogy ilyeneket mond nekem meg 10 perc múlva már mindenhez jó pofát kéne vágnom.

Lányokkal nehezen jövök ki (én is az vagyok )

2020. júl. 11. 12:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A #8 as kissé buta.

A nárcisztikus anya teljesen kisajátitja a gyermeket és örül annak,hogy nincs senkije.

Nagyon fontos lenne tudni,hogy hány éves vagy...

Feltételezem jót akar neked,hogy élj,hogy emberekkel, társakkal vedd körül magad és ne legyél zártosztályra való,mint a 8as szegény.

2020. júl. 12. 07:31
 12/12 Tudatvágy válasza:

Én most olcsón megoldom a problémádat csak 1 milla!(köss elötte egy életbíztositást neki(azt is megoldom ;) ))

Előny:Nem kell elviselni őt.

Hátrány:Nem lesz anyud

:)

2020. júl. 21. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!