Mit tennétek a következő helyzetben?
Apukával elváltunk és azóta 2 hetente 4 napot van nála a fiúnk.
A probléma a következő: Apánál nulla db ruhája, játéka, bármi egyebe van a gyerekünknek, így én szoktam neki csomagolni mindent, ami kellhet. A gond az, hogy ezeknek a felét nem látom többet. Kérdezem, hogy hol van ez meg az, de nem tudja, elhagyták, szerinte oda sem adtam...pedig már listát csinálok mindenről. Persze a következő alkalommal is szüksége van a gyereknek ruhákra, stb. Apukának elvileg nincs pénze semmit se venni, meg amúgy is arra van a gyerektartás ("ne magamra költsem"). Az a 20 ezer forint lassan arra megy el, hogy minden hónapban egy rakás ruhát kell vásároljak, naptejet, stb...
Attól félek, hogyha nem csomagolok a fiúnknak cuccokat, akkor majd beengedi karúszó nélkül a vízbe vagy egy polóban/alsóban lesz abban a 4 napban.
Ti mit tennétek a helyemben?
"Elküldöd a gyereket a láthatás napján az aktuális időjárásnak megfelelő ruhában és egy darab játékkal. Apuka észre fogja venni, hogy estére nincs pizsama, fogkefe, papucs, másnapra rövid/hosszú nadrág és szépen bevásárol. Pár 10 ezer forintos kiadás és nem fognak a ruhák elkeveredni."
Tévedsz, apuka NEM FOGJA ÉSZREVENNI, a gyerek négy napig abban az egy öltözetben lesz, jobb esetben éjjelre csak fehérnemüben, rosszabb esetben éjjel-nappal a rajta lévö ruhában.
Ha apukának eddig nem jutott eszébe, mi legyen a gyereken, akkor most sem fog.
Ezzel a MÓDSZERREL egyedül a gyerekkel szúrsz ki, apukát nem érdekli.
Sztem vagy csak az elnyüttebb darabokat küld el,ami épp h jó rá stb... v semmi plussz ruha.
Hádába igeni lehet kapni jó gyerekruhakat. Meg a ccc-be lehet venni 5000ftéet cipőt is. Csak úgy mondom az egyik valaszadónak...
Na azt én sem értem minek szül az ember ilyennek.
Szidja mindennek, de könyörgöm, a gyereke apukája. Az élet legszebb ajándékát kapta tőle. Pofám nem lenne ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!