Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a következő...

Mit tennétek a következő helyzetben?

Figyelt kérdés

Apukával elváltunk és azóta 2 hetente 4 napot van nála a fiúnk.

A probléma a következő: Apánál nulla db ruhája, játéka, bármi egyebe van a gyerekünknek, így én szoktam neki csomagolni mindent, ami kellhet. A gond az, hogy ezeknek a felét nem látom többet. Kérdezem, hogy hol van ez meg az, de nem tudja, elhagyták, szerinte oda sem adtam...pedig már listát csinálok mindenről. Persze a következő alkalommal is szüksége van a gyereknek ruhákra, stb. Apukának elvileg nincs pénze semmit se venni, meg amúgy is arra van a gyerektartás ("ne magamra költsem"). Az a 20 ezer forint lassan arra megy el, hogy minden hónapban egy rakás ruhát kell vásároljak, naptejet, stb...

Attól félek, hogyha nem csomagolok a fiúnknak cuccokat, akkor majd beengedi karúszó nélkül a vízbe vagy egy polóban/alsóban lesz abban a 4 napban.

Ti mit tennétek a helyemben?

2020. júl. 10. 23:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
70%

"Elküldöd a gyereket a láthatás napján az aktuális időjárásnak megfelelő ruhában és egy darab játékkal. Apuka észre fogja venni, hogy estére nincs pizsama, fogkefe, papucs, másnapra rövid/hosszú nadrág és szépen bevásárol. Pár 10 ezer forintos kiadás és nem fognak a ruhák elkeveredni."

Tévedsz, apuka NEM FOGJA ÉSZREVENNI, a gyerek négy napig abban az egy öltözetben lesz, jobb esetben éjjelre csak fehérnemüben, rosszabb esetben éjjel-nappal a rajta lévö ruhában.

Ha apukának eddig nem jutott eszébe, mi legyen a gyereken, akkor most sem fog.

Ezzel a MÓDSZERREL egyedül a gyerekkel szúrsz ki, apukát nem érdekli.

2020. júl. 11. 12:22
 22/26 anonim ***** válasza:
23%
19-es vagyok, akkor sz*pjon a kérdező, vagy menjen ő a gyerekért és szedje össze a ruhát. Megjegyzem, ilyen analógia mentén naptejet se kell küldeni a gyerekkel, mert apuka úgysem fogja bekenni. És fogkefét se, mert az se fogják használni.
2020. júl. 11. 12:34
 23/26 kovpet ***** válasza:
40%
Sosem értettem, hogy a nők miért állnak össze ősemberekkel és főleg, miért szülnek nekik. Mert nem, egy normális férfi nem ilyen, odafigyel a gyerekére és nem putriban él, hogy minden héten elveszítsen valamit és ne találja meg. Milyen állapotok lehetnek ott, ha nem veszi észre, hogy ottmaradt egy cipő vagy akármi?
2020. júl. 11. 13:39
 24/26 anonim ***** válasza:
35%
23, meg ne szólajt, mert letépik a fejedet. itt ősanyák vannak, akik összevissza szülnek a töketlen fasziknak, aztán csodálkoznak..
2020. júl. 11. 14:11
 25/26 anonim ***** válasza:
86%

Sztem vagy csak az elnyüttebb darabokat küld el,ami épp h jó rá stb... v semmi plussz ruha.

Hádába igeni lehet kapni jó gyerekruhakat. Meg a ccc-be lehet venni 5000ftéet cipőt is. Csak úgy mondom az egyik valaszadónak...

2020. júl. 11. 16:02
 26/26 anonim ***** válasza:
8%

Na azt én sem értem minek szül az ember ilyennek.

Szidja mindennek, de könyörgöm, a gyereke apukája. Az élet legszebb ajándékát kapta tőle. Pofám nem lenne ehhez.

2020. júl. 11. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!