Mit tennétek ebben az esetben?
24éves koromig otthon laktam. Az utolsó 1évben eleggé elfajult a viszony otthon (elötte is voltak veszekedések, de szerettem őket, szerettem otthon lakni). Nevelőapámnak semmi nem tetszett bármit is csináltam, neki sosem tudtam megfelelni. Anyám pedig az a típus, hogy amit nevelőapám mond, az úgy van, csak helyesel...
24évesen lett egy barátom, egyszerüen nevelőapám ezt nem tudta elfogadni. Mert nekem az iskola lenne az első, majd utána ráérek ilyenekre... aztán betellt a pohár, annyira beszabályoztak. 2hónap járás után egy otthoni veszekedés alkalmával páromhoz költöztem. 1écig szó szerint anyámék nem is kerestek. Nagynénémtől tudom, hogy nevelőapám kijelentette, mivel elköltöztem otthonról, így kiléptem a családból. Anyám szó nélkül beletörődött. 1 év után kezdtünk el anyámmal beszélgetni, de csak facebookon. Miután elköltöztem rá 3 évre meglett a fiunk, azóta valamicskét javult a kapcsolat. Anyámmal heti szinten beszélek, ha ott vagyunk elbeszélgetünk órákig. Nevelőapámmal is. Ám párom utálja nevelőapám, nevőapám utálja párom. Kb 2 mondatot nem váltottak, csak ezt így elhatározták.
Ha mi megyünk anyámékhoz, 2en megyünk a gyerekkel (1 éves a fiam)
Anyámék a mai napig 1x voltak nálunk.
Van 2 kistesóm, 10 és 12 évesek. Ha mi nem megyünk, nem látom őket, ők nem látják a fiam.
Anyámékat nem 1x hívtuk már hozzánk. Nevelőapám nem hajlandó jönni, így anyám sem jön.
Nekem elegem van abból, hogy ha nem megyünk akkor ők irogatnak, tesóim pedig hiányoznak. Ha megyünk, meg párom van oda, mert mi az, hogy mindig én megyek, ők sosem hajlandóak.
10km-re laknak durván. Autojuk is van. Szóval minden kifogás csak ki van találva.
Én meg szakadjak ketté, hogy lássam tesómékat, de ne is menjünk el... mert vagy innen, vagy onnan hallgatok.
Ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!