Miért csesz le engem az anyám csak azért, mert háborús filmet néztünk meg, amiről nem is tudtam, hogy olyan "rossz" lesz?
kb egy hete néztük meg az anthropoid c. filmet anyámmal és hát folyamatosan mondogatta közben, hogy ez milyen borzalmas, miért kell ezt nekem néznem. Én vagy 200 szor elmondtam neki, hogy ha nem akarod AKKOR NEM KELL megnézni!, dee dee ha már elkezdtem végignézem. Hát jó.
A végén meg engem cseszett le, hogy meg kellett néznie. Ezerszer elmondtam neki, hogy csak az előzetesét láttam, nem tudtam, hogy "ilyen".
Látszik rajta, hogy sokkal érettebb vagyok vála idegileg, pedig még csak 16 vagyok. és lány. Anyám mondta, hogy már az egész teste remeg és izzad.
Engem meg rohadtul nem hoz lázba, ha kiloccsan valakinek az agya. Na és aztán? ez egy film! A valóságban én is be lennék szarva ám rendesen! volt már, hogy buli után késsel jöttek nekünk c-k. ott aztán volt halálfélelmem. de itt. ugyanmár. EZ EGY FILM! A filmben a vér nem vér. Lövöldöznek fél órán át? na és aztán? meghal úgy 80 ember? na és aztán? én élek? élek. szuper.
De még ha tudtam volna, hogy ilyen, akkor sem gondoltam volna, hogy ezen valaki ennyire kiakad. Tényleg semmi inger nem érte gyerekkorában? Miben más az anyám generációja az enyémtől?
Anyám idegroncs lesz, ha egy filmben előnek egy embert és hetekre kikészül. Én még ásítok is közbe, ha nincs vér, mert olyan sz*r a film.
"azt nem értem hogy az anyja minek nézte végig puffogva"
Ezt én sem értem, viszont magyarázatot ad arra, hogy miért ilyen a kérdező. Volt kiről példát vennie. Se a kérdező, se az anyja nem érett egyáltalán, egyikük se képes felfogni, hogy az emberek nem egyformák.
Annak a generációnak a Marichuy, a Való világ, meg az Anikó show már bőven elég ingerek terén.
Én mikor a Múmia 2-t néztem anyámmal, nem a múmiától fostam be, hanem anyámtól, ahogy ijedezett ott mellettem. :D
Akkor volt az utolsó alkalom, hogy szülővel filmet néztem. (Mondjuk előzőleg az American Horror Story 4. évadát se nézte jó szemmel, mikor bejött néha a szobámba...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!