Miért csesz le engem az anyám csak azért, mert háborús filmet néztünk meg, amiről nem is tudtam, hogy olyan "rossz" lesz?
kb egy hete néztük meg az anthropoid c. filmet anyámmal és hát folyamatosan mondogatta közben, hogy ez milyen borzalmas, miért kell ezt nekem néznem. Én vagy 200 szor elmondtam neki, hogy ha nem akarod AKKOR NEM KELL megnézni!, dee dee ha már elkezdtem végignézem. Hát jó.
A végén meg engem cseszett le, hogy meg kellett néznie. Ezerszer elmondtam neki, hogy csak az előzetesét láttam, nem tudtam, hogy "ilyen".
Látszik rajta, hogy sokkal érettebb vagyok vála idegileg, pedig még csak 16 vagyok. és lány. Anyám mondta, hogy már az egész teste remeg és izzad.
Engem meg rohadtul nem hoz lázba, ha kiloccsan valakinek az agya. Na és aztán? ez egy film! A valóságban én is be lennék szarva ám rendesen! volt már, hogy buli után késsel jöttek nekünk c-k. ott aztán volt halálfélelmem. de itt. ugyanmár. EZ EGY FILM! A filmben a vér nem vér. Lövöldöznek fél órán át? na és aztán? meghal úgy 80 ember? na és aztán? én élek? élek. szuper.
De még ha tudtam volna, hogy ilyen, akkor sem gondoltam volna, hogy ezen valaki ennyire kiakad. Tényleg semmi inger nem érte gyerekkorában? Miben más az anyám generációja az enyémtől?
Anyám idegroncs lesz, ha egy filmben előnek egy embert és hetekre kikészül. Én még ásítok is közbe, ha nincs vér, mert olyan sz*r a film.
Nem találkozott még hasonló filmmel, mert tényleg nem nézte meg. Gondolta veled csak azért is megnézi és hát nagyon nem jött be neki. Az én szüleim pl a harry pottert se szeretik nézni, a 3. résznél anyukám a moziba nagyon megijedt pl a vérfarkasos résznél, de a vicces jelenteken röhögött.
Az, hogy nem kötelezted a film megnézésére és ő erőltette a saját hibája!..
Nem tudom, nekem anyu szereti is Jason-t pl, szereti a horror filmeket, de jobban pont az, ami ijesztő vagy rejtélyes, Myerst is csípi, viszont élőben ő se bírná az ilyet.
Nem tudom hogy volt-e katona a családban, azt vettem észre, hogy akiknél valaki volt katona, azoknak jobbak az idegei ezzel (persze ha nem vesztette el háborúban azt a szerettét).
Én úgy vettem észre, ahol nem szolgált a seregben közvetlen felmenő, ott érzékenyebbek ezek az idegek.
Ti (meg én félig) már a horror filmekben nőttetek fel, nekünk másabb, de van aki régen egyáltalán nem nézett horrort vagy kimerül neki abban, hogy a legelső zombis filmek.
Sokat számít, hogy 6-12 év közt lát-e horrort pl a gyerek valamilyen formában, meg hogy mennyire van tisztában a halál fogalmával.
Viszont inkább "tiltsd" meg neki hogy nézze veled, mert ebből csak viták lesznek, ha ilyen makacs.
Ne nézd le, de igen, ijesztő.
Anno magyar tanárom a Darren Shan könyvem borítójától félt, szóval nála szabadfoglalkozáson, filmezésen nem vettem elő, csak gyakorlaton a másik tanárnál, akinek tetszett is.
Ne nézz anyáddal ilyen filmeket ha nem birja idegileg a dolgot
A legtöbb filmben egyébként is túl van játszva minden, az életben sokkal másabb és egyszerűbb minden, akár egy gyilkosságnál vagy robbantásnál
A filmek meg azért vannak, hogy szórakoztassák az embert, ezért eltúloznak benne mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!