Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleimnek el...

Mit tegyek ha a szüleimnek el mondtam hogy biszexuális vagyok és a szüleim nem akarnak róla beszélni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 19:55
1 2
 1/14 anonim válasza:
93%
Akkor ne beszélj róla!
2020. júl. 7. 19:56
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Mit kellene megbeszélni ezzel kapcsolatban? Én is biszex vagyok, sosem éreztem úgy, hogy ezt hivatalosan is be kellene jelentenem a családom előtt. Ha egyszer lesz egy komolyabb párom, akit bemutatnék nekik, akkor majd szólok, hogy Gabi egyébként Gabriella, nem Gábor, aztán eldönthetik, hogy mit gondolnak rólam. Addig is semmi közük ahhoz, hogy kihez vonzódok, én sem vagyok ilyesmire kíváncsi az ő részükről.
2020. júl. 7. 20:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is engedd el legalább egy darabig. Ha az azonos nemű párodat szeretnéd bemutatni, akkor hozd fel újra, de ha nekik ez kellemetlen, akkor nem kell erőltetni.
2020. júl. 7. 20:18
 4/14 anonymousreview60 ***** válasza:
99%
Van, aki csöndben emészti a dolgot. Hagyd rájuk!
2020. júl. 7. 20:22
 5/14 anonim ***** válasza:
31%
Magadba szállsz és rájössz, hogy ez ember nem fecseg összevissza, hanem előtt átgondolja, hogy mit és kinek mond el.
2020. júl. 7. 20:33
 6/14 anonim ***** válasza:
33%
Én sem akarnék erről beszélni...sőt tudni sem a gyerekemmel kapcsolatban.
2020. júl. 7. 20:43
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Mit kellene erről beszélni?
2020. júl. 7. 20:56
 8/14 anonim válasza:
69%

Hol, és kivel kéne erről beszélni?

Elmondtad a szüleidnek, teljesen rendben van. De még kivel szeretnéd megosztani?

2020. júl. 7. 21:22
 9/14 Derjaderja ***** válasza:
80%
Szerintem meg a szülő ne zárkózzon el ilyen téma előlm
2020. júl. 7. 22:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne erőltesd a témát egy ideig, hadd emésszék meg a hallottakat.Talán meglepetésként érte őket, és először a saját érzelmeikkel akarnak tisztába jönni, mielőtt veled beszélgetnének erről.
2020. júl. 7. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!