Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy biszexuális vagyok?
lehet nem tetszik a vàlaszom, de szerintem sehogy.
Ebben a korban màr neked is van annyi magànéleted, hogy ehhez semmi közöd, és föleg mivel a lànyokhoz is vonzódsz, én azt mondom, ne bonyolótsd a dolgot, ne szíts esetleg vitàt.
Ha eljön az idö, amikor esetleg nem tudsz élni egy bizonyos fiú miatt akkor esetleg, hogy tudjanak róla, de én addig azt mondom vedd a lànyok felé az irànyt. Nem csak azért mert "így normàlis" de neked is megadatik a lehetöség a könnyebb életre így. :)
össze vissza írok XD
ne bonyolíts*
és fiú nélkül* :D
Sztem szép dolog hogy el akarod mondani nekik.
Ültesd le őket, és szép nyugodtan tisztázd velük a dolgot (ha egyszer csak bemutatnád nekik a barátodat aki a párod lehet h túl sok lenne nekik egyszerre ... így lenne idejük rá h elfogadják).
Az meg h inkább a lányok felé orientálódj hülyeség. Gondolj bele, 7 milliárd ember közül 'választhatsz' míg a heterók csak 3,5 ;) használd ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!