Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ma volt Anya születésnapja,...

Ma volt Anya születésnapja, de nem volt túl boldog?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma volt anyukám 46. Születésnapja. Kapott ajándékot, átjött pár rokon. Sokan felköszöntötték. De sokat kellett a konyhában lennie. Főzni, mosni kellett. Azt mondta, nem halaszthatnánk holnapra a szülinapját? Akkor hátha nem kéne annyit dolgoznia.

Most olyan rossz érzés van bennem. Miattunk, gyerekek miatt kellett főznie. Miattunk lett rossz szülinapja.

Ti mit tennétek? Vagy csak túl gondolom az egészet?

2020. júl. 6. 22:47
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Mi születésnapot mindig hétvégén egészen pontosan vasarnap rendezünk, mert olyankor mindenki szabad.

Nagy a család, minimum 12 fore "kell" fozni, tortat sütni. Nem kell, de mi így szoktuk.

Takarítani nagyon nem kell, mert alapból rendetbtartunk a lakásban, ihy max egy gyors sepres/porszívózás és felmosás szükséges.

Mindig 3 különböző torta keszul, mert az egyik ezt nem szereti, a masik arra allergiás. A lapokat megsütöm már szombaton. A tésztát bekeverni nem sok ido, a sutese inkabb, de kozben lehet mast csinalni. Pl elokesziteni a masnapi menuhoz a dolgokat. Fasirtot bekeverni, akar még ki is gombocozni, hust bepacolni, krumplit, zoldsegeket megpucolni. Sőt, a tortaféléket is meg lehet előre csinálni, akkor másnap csak össze kell állítani.

Jövőre szervezzétek meg jobban, hogy anyudnak ne menjen el az egész napja.

2020. júl. 7. 09:03
 32/41 A kérdező kommentje:

Kedves 31-es válaszoló!

Köszönöm válaszod!

Ma apának nem kell dolgoznia ezért elmegyünk ebédelni. Biztos örülni fog neki.

2020. júl. 7. 09:03
 33/41 A kérdező kommentje:
Jó lett volna ha jobban meg tudjuk szervezni. Hétvégén megakartam sütni a tortát, de ugye nem voltunk itthon. Pakolni pénteken kezdtünk, de másnap korán reggel indultunk. A bevásárlás pedig hétfőre maradt
2020. júl. 7. 09:05
 34/41 anonim ***** válasza:
95%

"Kedves utolsó!

Olvasd már el amit írok, kérlek!" Bocsánat kérdező, de én nem rád reagáltam, hanem az idiótára aki szerint nem normális ha a gyerek elvégzi a dolgát otthon. (nem, nem segít, segítség ha más feladatát végzi el)

2020. júl. 7. 09:13
 35/41 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt hittem nekem írod.
2020. júl. 7. 09:22
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, félreérthető volt .
2020. júl. 7. 09:24
 37/41 anonim ***** válasza:
16%

Nálunk nincsenek ilyen problémák pont azért, mert a gyermek se érzi úgy, hogy ráhárítom az anyai teendőket, pont azért is segít :)

Ha meg szültdm, igen, eltartom a gyermekem normálisan, nem úgy várva, hogy 15 évesen már húzzon is a családból, ennyi. :)

2020. júl. 7. 09:30
 38/41 anonim ***** válasza:
74%
Nincs olyan hogy anyai teendő azok kívül hogy figyelsz a gyerekedre. A háztartás vitele nem anyai teendő, tessék már megérteni.
2020. júl. 7. 10:32
 39/41 anonim ***** válasza:
73%

nyugodj már le, 38-as, mindenki érti, hogy te vagy az istenkirálynő, de nem rólad szól a kérdés :)

kérdező, falun laktok amúgy?

2020. júl. 7. 15:22
 40/41 A kérdező kommentje:
Nem, megyeszékhely
2020. júl. 7. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!