Elmondjam anyának ha elvesztem a szüzességem?
Figyelt kérdés
Szóval biszex vagyok de ezt ő is tudja. Én valószínüleg 2 éven belül el fogom veszteni. Egyszerűen érdekel egy masik ember teste és van egy személy akivel egyre közelebb kerülünk egymáshoz. De lehet hogy késöbb fogom de szerintem nem. De ez a személy ugyanolyan nemű mint én és ha elvesztem nem igazán tudom hogy elmondjam-e vagy sem. Vegülis az anyám és sok dolgot vele tudok megbeszélni de ezt nem igazán tudnám hogy hogyan kéne. Az egyik tesóm 14 évesen vesztette el a másik 18 évesen. Én 16 vagyok. Ha megtörténik mondjam el?2020. júl. 4. 20:33
11/15 anonim válasza:
Miért nem ellenkező neművel szeretnéd az elsőt? Lány vagy? Én nem számolnék be neki de neked kell tudni, milyen a kapcsolatotok!
12/15 anonim válasza:
Tesod 14 évesen vesztete el,jézus,az nagyon fiatal,ilyen fiatalon szoktak emberek szeretkezni,én 24 éved vagyok és még szűz.😱
13/15 anonim válasza:
Ezen az oldalon már mindenki biszex vagy transz vagy metroszexualis......
Amúgy minek mondanád el neki, mi köze van hozzá, hogy mit és hova dugnak beléd, vagy te mit hova dugsz......
Ez a világ már megérett egy pusztulásra
14/15 anonim válasza:
Szerintem ha felvetődött a kérdés, akkor az már jelzi, hogy nem szivesen mondanád el neki. Plusz, ahogy írták is, nem sok köze van hozzá.
15/15 anonim válasza:
Én nem mondtam el, de azért mert mindig arra utalt, hogy csak azzal feküdjek le aki már minimum megkérte a kezem.
Jól ráfaragtam volna mert még 28 évesen sincs gyűrűm xD
A tv mögött (mert miért is ne nézhetné meg mi van mögötte) talát egy üres dobozt, hát így jött rá. Kicsit ciki volt, de nem csinált balhét. 16 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!