Anyukám megtudta, hogy 13 évesen veszítettem el a szüzességemet és mindenkinek elmondja. Mit tegyek?
Igazából ő tehet róla mert sosem foglalkozott velem, én meg kis h*lye naiv pics@ként elhittem, hogy a srác szeret, stb, és megtörtént. Szeretetre és figyelemre vágytam. Különben 1 évig voltam vele együtt, de anyukám erről nem tudott, mert annyira lesz@rta a fejemet.
Ennek már 5 éve. Túlléptem a gyerekkori sérelmeimen. Viszont most pakolt ki az exem anyukámnak egy levélben, és nem tudtam letagadni...
Ő azt hiszi, hogy egy tipikus tinir*banc vagyok, hogy mindenkinek szétteszem a lábamat, pedig nem így van. Ráadásul a jelenlegi páromnak is ezt mondogatja, hogy biztos csalom őt folyamatosan.
Az unokatesóim is mind tudnak már róla.
Szeretném mindenkinek elmondani, hogy miért is tettem meg, de a páromon kívül senkinek sem tudok ezekről a mély érzéseimről beszélni.
Mit tegyek? Tönkremegy az életem..
A párom tudja, hogy mit miért tettem, és hogy milyen volt a gyerekkorom. Csak a családom tipikusan olyan, hogy rokonok előtt jópofizás, közben meg..
Nem is hinnének nekem szerintem..
Ne foglalkozz vele és főleg ne érezd magad szarul emiatt. A rokonaid a taplók. Egyrészt attól még, hogy anyád kipofázta, ez nem tartozik rájuk, másrészt ha maguktól nem jutnak el arra a szintre, hogy: Ennek biztos valami nyomós, fájdalmas oka van, és szegény csajt inkább sajnálni kéne, mint cseszegetni.
Nem érdemes foglalkozni velük. Éld világod. Nélkülük. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!