Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves (főleg lányos) szülők!...

Kedves (főleg lányos) szülők! Nektek beszámolt a gyereket arról, hogy elvesztette a szüzességét? Ha igen, egyből vagy később? És mindig elmondja nektek a csemete, hogy ha új párja van, vagy csak véletlenül kiböki?

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 00:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
Én nem vagyok szülő, de nem monstam meg az anyukámnak, hogy lefeküdtem valakivel. Úgy gondolom hogy ez rám tartozott. Viszont szerintem nincs is miért féltenie, mert sosem jártam bulizni, nem pasiztam állandóan, azóta sincs másik pasim. Szóval úgy éreztem és most is úgy érzem, hogy felelősségteljes vagyok így nincs miről beszélnünk ilyen téren. Persze nem 13 éves koromban történt... :)
2009. aug. 23. 00:15
 2/20 anonim ***** válasza:
76%
én nem szülő vagyok, hanem csemete, de én nem mondtam el a szüleimnek, hogy elvesztettem a szüzességem, pedig már 2 éve. De úgy érzem ez nem baj hogy 2 éve, mert 18 voltam akkor, de vhogy még mindig félek elmondni, mert nem olyan a kapcsolatom velük hogy ilyenről beszéljünk. amikor barátom lett anyukám jól rámijeszett hogy veszélyes dolog a szex. Egy barátom van , ő az első barát. Szóval én nem mondtam el, de azért mert nálunk mondhatni tabu téma, meg később egy vita alkalmából a fejemhez vágná, hogy azt tudom csinálni...
2009. aug. 23. 00:16
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
Én is egy szülő gyereke vagyok, de én sem mondtam meg anyumnak, hogy mikor vesztettem el, csak később jött rá, de azóta egyfolytában a fejemhez vágja egy-egy nagyobb vita alkalmával. Nálunk is tabu téma volt, amire rájöttem magamtól tettem. Így nem is avatom be ezekbe a dolgokba, mert szerinte 20 évesen még fiatal vagyok, és elég évente 1x-2x.
2009. aug. 23. 00:31
 4/20 anonim ***** válasza:
48%
Évente 1-2x?Uristen...
2009. aug. 23. 00:44
 5/20 anonim ***** válasza:
84%

Én sem mondtam el szüleimnek, hogy elveszettem a szüzességem. rám tartozik és nem rájuk. ennek már 5 éve és nyíltan sosem beszéltem nekik erről. sokszor azt hiszik szerintem, hogy egyedül fogok meghalni, mert amióta érettnek vagyok mondható (legyen ez 14 éves korom óta)azaz 9 éve, ha jól emlékszem max 3 embert mutattam be nekik. Lehet azt gondolják, hogy kis szerencsétlen vagyok a szerelemben, (ami talán igaz is) hogy sosem mutatok be senkit és nem cipelek magammal családi összeröffenésekre senkit. ennek az az egyszerű magyarázata, hogy nem tartottam méltónak az eddigi kapcsolataim arra, hogy oda álljak a szüleim elé és azt mondjam, hogy na most ő az xy, mert előfordult, hogy a következő hónapban már nem xy-al voltam, hanem zx-el. Sajnos mindig ilyen elfuserált max egy hónapos kapcsolataim voltak, és nem rohangáltam mindegyikkel haza, hogy jajj nézzétek ő épp az aktuális. (legfőképp azért nem, mert nem akartam, hogy piszkáljanak azzal, hogy nem vagyok képes megállapodni.

Pár hónapja mutattam be a jelenlegi barátomat anyukámnak (apunak nem kellett, mert régebb óta ismerte, mint én)És őt is csak azért, mert kitartott mellettem 2 hónapig, ami nagy szó, de most már több mint fél éve együtt vagyunk. talán levágták, hogy amikor itt aludt nálam, nem sakkoztunk éjjel és rájöttek időközben, hogy a kicsi lányuk valszeg már nagyon régóta nem szűz :)

2009. aug. 23. 02:33
 6/20 baranyi kálmanné ***** válasza:
100%
Én egy fiu édesanya vagyok és mindent meg tudunk beszélni.Kaszkorában leűltem vele beszélgetni eleinte szégyelte magát de most már ugy beszélgetűnk mint két barát.
2009. aug. 23. 06:21
 7/20 anonim ***** válasza:
79%
Én is gyerekként tudok egyelőre erről nyilatkozni. Én nem mondtam el, nem is beszéltünk erről, de hát tudták, mert komoly kapcsolatom lett és férjhez mentem, gyerekünk született aztán. Sosem beszéltünk róla, de ez nem is rájuk tartozik...
2009. aug. 23. 07:04
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Anya többször is kérdezgette, és mivel régóta voltam kapcsolatban ott alvással meg minden, nem hitte el, hogy nem. Amikor megtörtént nem mondtam el, de akartam, végül rákérdezett és elmondam. Mi mindent megbeszélünk anyuval, akármilyen "égő" kérdéssel elé állhatok.
2009. aug. 23. 07:16
 9/20 anonim ***** válasza:
56%
nem, az ő dolga én sem számoltam be annak idején akkor én hogy várnám el! És ez magánügy ha már elmúlt 14-16 éves! Enyém már 20 de nem tudom és nem is érdekel, elég ha egyszer elmegy éjszakára akkor biztos lehetsz benne hogy megtörtént a dolog....
2009. aug. 23. 07:45
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annak idején simán rákérdezett, hogy szűz vagyok-e még, én meg nem tudtam hazudni, ezért megmondtam az igazat, hogy "anyu már nem! Túl vagyok rajta" Anyum elmosolyodott, úgy, hogy látszódott rajta a döbbenet, mert nem számított a válaszra, vagy hogy bevallom. Azt kezdte ismételgetni, hogy nem igaz, hogy a lánya már nem szűz. De nem mérgesen, csak nem akarta elhinni, hogy picinyke lánya felcseperedett.
2009. aug. 23. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!