Kedves (főleg lányos) szülők! Nektek beszámolt a gyereket arról, hogy elvesztette a szüzességét? Ha igen, egyből vagy később? És mindig elmondja nektek a csemete, hogy ha új párja van, vagy csak véletlenül kiböki?
Én sem mondtam el szüleimnek, hogy elveszettem a szüzességem. rám tartozik és nem rájuk. ennek már 5 éve és nyíltan sosem beszéltem nekik erről. sokszor azt hiszik szerintem, hogy egyedül fogok meghalni, mert amióta érettnek vagyok mondható (legyen ez 14 éves korom óta)azaz 9 éve, ha jól emlékszem max 3 embert mutattam be nekik. Lehet azt gondolják, hogy kis szerencsétlen vagyok a szerelemben, (ami talán igaz is) hogy sosem mutatok be senkit és nem cipelek magammal családi összeröffenésekre senkit. ennek az az egyszerű magyarázata, hogy nem tartottam méltónak az eddigi kapcsolataim arra, hogy oda álljak a szüleim elé és azt mondjam, hogy na most ő az xy, mert előfordult, hogy a következő hónapban már nem xy-al voltam, hanem zx-el. Sajnos mindig ilyen elfuserált max egy hónapos kapcsolataim voltak, és nem rohangáltam mindegyikkel haza, hogy jajj nézzétek ő épp az aktuális. (legfőképp azért nem, mert nem akartam, hogy piszkáljanak azzal, hogy nem vagyok képes megállapodni.
Pár hónapja mutattam be a jelenlegi barátomat anyukámnak (apunak nem kellett, mert régebb óta ismerte, mint én)És őt is csak azért, mert kitartott mellettem 2 hónapig, ami nagy szó, de most már több mint fél éve együtt vagyunk. talán levágták, hogy amikor itt aludt nálam, nem sakkoztunk éjjel és rájöttek időközben, hogy a kicsi lányuk valszeg már nagyon régóta nem szűz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!