Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért akar tőlem unokáka...

Anyám miért akar tőlem unokákat ha megmontam hogy nem lesz?

Figyelt kérdés
Anya folyton zaklat azzal hogy mennyi gyereket tervezek meg hogy mikor jön a kisunoka meg ilyenek. Megmontam neki hogy nem szeretem a gyerekeket és soha nem lesz gyerekem. Erre folyton mondogatja hogy még nem tudhatom meg úgyis meggondolom magamat. Mert hogy ő se akart gyereket de mégis van 3 gyereke erre mondtam hogy én nem követek el ekkora hibát. Erre bedurcizott és monta hogy akkor soha nem lesz kisunokája. Közbe mind a két tesóm szeretne gyerekeket. Én jobban megvagyok az állatokkal. Mindig is jobban akartam kutyát/macskát mint gyereket. Meg a gyerekekkhez se értek. Nem tudok velük játszani, egyszerűen nem megy ezért nem is eröltetem. A párommal azon az állásponton vagyunk hogy ilyen világba nem szeretnénk gyereket felnevelni és az ő szíve is inkább az állatok felé húz mint a gyerekek felé. Bár anyám még azt is nehezen viselte hogy nem akarunk összeházasodni.

2020. júl. 4. 14:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10: szoval azert kell elni, hogy emlekezzenek rank? De kozben tonkretesszuk eletunket gyerek miatt, de jaj dejo, emlekezni fog rank...
2021. febr. 18. 12:14
 12/12 A kérdező kommentje:

A kapcsolatunkban biztos vagyok és pont azért mert nem vettem az elején annyira komolyan és most is kb csak annyi az elvárásunk, hogy ne csaljuk meg a másikat. Tudod mi így vagyunk boldogok egymás mellett nem kell egy hivatalos papír ami kimondja, hogy eggyütt vagyunk.

Ami meg a gyereket és az örökséget illeti. Engem nem érdekel ha az lesz, hogy tök boldogan és vidáman éek majd meghalok. Mert engem az se érdekel ha majd már nem fognak rám emlékezni. Ha azt akorom, hogy emlékezzenek rám akkor valamivel beírnám magam a történelembe. De engem hidegen hagy ez az egész. Igen a szememben a gyerek nyűg. Ha valaki akar akkor csináljon ágyút a méhéből de én kösz kihagyom. Boldog vagyok és nem akarok 9 hónapig rosszul lenni majd életem végéig rengeteg időt elpazarolni ahejett, hogy kiélném az életem minden percét.

2021. febr. 18. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!