Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányom azt mondta nem akar élni?

Lányom azt mondta nem akar élni?

Figyelt kérdés

Lányom fiatal 28 éves, keresi az igaz szerelmet, de nem találja évek óta. Rengeteg időt, energiát tett a dologba, hogy ne legyen egyedül, de a pasik mindig dobták egy idő után. Egyébként jóképű fiúkkal jött össze és a lányom is szép. Nincsen szerencséje, de ő önmagát marcangolja folyamatosan, hogy biztos benne van a hiba, ha nem akarják őt. Kedves, aranyos, szerethető!

Munkahelyén is vannak nehézségei, kolléganője kikezdte, de bevallotta végül a kolléganő, hogy őt nehéz elviselni és sajnálja, amiért bekóstolta a lányom. A barátai kimentek külföldre, senkije sem maradt itthon...

A szívem szakad meg, hogy azt mondja nem akar tovább élni, inkább öngyilkos lesz. Borzasztó volt hallani is ezt a szájából. Hogy segítsek neki? Kétségbe vagyok esve!

2020. jún. 19. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem kellene görcsölnie a kapcsolataiban. Megérzik, ha őszintétlen
2020. jún. 19. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
szeretet, türelem és finoman terapeutát, pszichológust ajánlani, segíteni keresni neki. de nem szabad erőltetni.
2020. jún. 19. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Gyökeresen kell megváltoztatnia az életét, de ne görcsöljön, fontos hogy el tudjon lazulni.

Munkahely: váltson ha annyira rosszul érzi magát, de azért növeszthetne bőrt a képére.

Barátok: járjon el valahova ami nem munkahely, ès szerezzen barátokat, vagy legalább ismerősöket. Hol lakik? Budapest, vagy vidéki város, esetleg falu?

Pártalálás: próbáljon a baràti köréből szerezni valakit, semmint diszkóból/online, így kisebb az esèly a csalódàsra. A baráti körét bővítse, ld. fent leírtak.

2020. jún. 19. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
17%
Adj neki egy Sylvia Plath-kötetet.
2020. jún. 19. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Önértékelési zavara lehet, ha magát nem érzi elég jónak. Magára kéne fókuszáljon, nem párkapcsolati sikereiben definiálni a boldogságot. Ha kiegyensúlyozott lesz, akkor talál megfelelő pasit. Érdemes terápiára irányítani.
2020. jún. 19. 21:41
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Küld át a face-t összehozom a barátommal 32F ő is ilyen gondokkal küszköd
2020. jún. 19. 21:50
 7/10 anonim ***** válasza:
31%

Én nem lennék öngyilkos de nekem sem akar sosem összejönni nincs szerencsém a lányokkal! :(

Mindig az olyat fogom ki!

Igaz 23vagyok de szivesen beszélgetnék a lányával hogy jobb kedve legyen és tanácsokkal ellássam! :)

Nem hagynám hogy butaságot csináljon!

Ha Debrecen közelében lakik akkor még személyesen csak ne csináljon butaságot a lánya! :)

2020. jún. 19. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

7es!

Álljál le! MOST!

2020. jún. 19. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
Olyan mint minden fiatal, mindenki depressziós.
2020. jún. 20. 13:59
 10/10 anonim ***** válasza:
32%
Off: jelentettem a kilences káros és hazug hozzászólását.
2020. jún. 21. 18:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!