Lányom azt mondta nem akar élni?
Lányom fiatal 28 éves, keresi az igaz szerelmet, de nem találja évek óta. Rengeteg időt, energiát tett a dologba, hogy ne legyen egyedül, de a pasik mindig dobták egy idő után. Egyébként jóképű fiúkkal jött össze és a lányom is szép. Nincsen szerencséje, de ő önmagát marcangolja folyamatosan, hogy biztos benne van a hiba, ha nem akarják őt. Kedves, aranyos, szerethető!
Munkahelyén is vannak nehézségei, kolléganője kikezdte, de bevallotta végül a kolléganő, hogy őt nehéz elviselni és sajnálja, amiért bekóstolta a lányom. A barátai kimentek külföldre, senkije sem maradt itthon...
A szívem szakad meg, hogy azt mondja nem akar tovább élni, inkább öngyilkos lesz. Borzasztó volt hallani is ezt a szájából. Hogy segítsek neki? Kétségbe vagyok esve!
Gyökeresen kell megváltoztatnia az életét, de ne görcsöljön, fontos hogy el tudjon lazulni.
Munkahely: váltson ha annyira rosszul érzi magát, de azért növeszthetne bőrt a képére.
Barátok: járjon el valahova ami nem munkahely, ès szerezzen barátokat, vagy legalább ismerősöket. Hol lakik? Budapest, vagy vidéki város, esetleg falu?
Pártalálás: próbáljon a baràti köréből szerezni valakit, semmint diszkóból/online, így kisebb az esèly a csalódàsra. A baráti körét bővítse, ld. fent leírtak.
Én nem lennék öngyilkos de nekem sem akar sosem összejönni nincs szerencsém a lányokkal! :(
Mindig az olyat fogom ki!
Igaz 23vagyok de szivesen beszélgetnék a lányával hogy jobb kedve legyen és tanácsokkal ellássam! :)
Nem hagynám hogy butaságot csináljon!
Ha Debrecen közelében lakik akkor még személyesen csak ne csináljon butaságot a lánya! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!