Mit kezdjek egyetem elvégzése után ilyen körülmények közt?
Másodéves pszichológia hallgató vagyok. Az apám beszélt rá erre az egyetemre. Jövőre végzek.
Oda jutottunk hogy az apám nagyon utál. Most voltak a vizsgáim. Karantén volt, és be sem kellett járni órákra. Óriási cirkuszokat vetett hogy minek kell “vakacioban” is tanulni... Én pedig azzal veszodtem mind eközben hogy valahogy átmenjek a vizsgakon. Alapbol bentlakasban lakom, egy masik városban. Tehát az év nagy részében az apam nem volt szemtanúja a sok tanulásnak, de most látta ugye hogy egesznap nem csinalok “semmit” csak ulok egy konyv elott...
Azt mondta menjek dolgozni, óriási veszekedések voltak. Talán ezt az évet még ki tudom húzni valahogy. De utana nem tudom mihez kezdjek. Ha klinikai pspzichologia pályát céloznám meg, az rengeteg idő és persze penz. Egyedül nem fog menni. Dolgoznék egyetem mellett, de nem szabad hiányznom órákról..
Mihez kezdjek ilyen helyzetben, majd a pszichológia diplomával? El vagyok keseredve. :(
Korábbi kérdésre válaszolva. Kozmetikát szerettem volna végezni. De azt mondta apam hogy ha nem pszichologiára megyek, akkor költözzek el azonnal itthonról, mert semmi másban nem támogat. Nem volt mit tenni.
Most meg ellentmond saját magának. Szerintem nyáron szezon munkát fogok vállalni és valahogy elvégzem. Aztán HR terén keresek valamit. Nehez lesz, meg kell hagyni köszönöm a válaszokat!
11
Szép kis fater, bocsi..., így érthető.
A befejezés + munka vállalása az jó ötlet, de a családi fészekből való kirepülésre is kellene talán törekedni bár ennyit nyakba véve nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!