Debreceni Egyetem Ekészségügyi Kar Melyik koliba érdemes menni, milyenek a körülmények?
Idén felvételizek a karra és szeretném tudni, hogy hova érdemes menni, mit érdemes csinálni és milyenek a körülmények (tanárok, tantárgyak, tantermek, stb). Mindent és bármit szívesen elolvasok ezzel kapcsolatban.
Mentőtiszti szakra szeretnék menni, ezzel kapcsolatban is bármit írhattok :)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Eredetileg van az egyetemnek saját kolija, de nem ajánlom, eléggé lepukkant. ez 12 ezer forint körül van
Van a Campus koli, itt külsősként lehetsz, ketten vagytok egy szobában, két szobánként fürdő, kábeltv, hűtő, légkondi, ez 20 ezer a külsősöknek. A Szandra koli az olyan kb mint egy albérlet, saját konyhával és fürdővel, itt ketten-hárman vagytok egy szobában, ez 25 ezer.
Köszönöm a válaszokat!😊
Egyébként tegnap voltam a kari nyíltnapon és egy ismerősöm bevitt a Campus Koliba, lecsekkoltam minden számomra fontos szempontból, és úgy néz ki az lesz a nyerő.
Tudomásom szerint van egy zajosabb/bulisabb rész és egy kihaltabb/csendes rész. Meglátjuk melyik jön be jobban. 😁
Egyébként lány vagyok, de a vallási koli alapból offos lett volna több okból is.
Én a csendesebb részben vagyok és az nekem nagyon bejött :) Mondjuk volt egy srác, aki bömböltette sokszor délután a zenét, de egyszer feljött a securitys szólni neki és abbahagyta.
Ha esetleg a karról is lenne még valami kérdésed, írjál nyugodtan privátban. Én ugyan nem mentőtiszt szakos vagyok, de az egyik barátnőm igen, így sokat tudok róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!