Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak most? Nagyon félek

Mit csináljak most? Nagyon félek

Figyelt kérdés
Most megtudta apám hogy anyám megcsalja őt, illetve csak gondolom mert látta a messenger üzeneteit és eléggé arra utal, meg én 2 napja láttam hogy ilyen társkereső oldalakat nézeget anyám. Most hívta fel apám hogy ne jöjjön haza, de tudom hogy haza fog jönni és tudom hogy apám meg fogja verni. Mit csináljak? Nem az első alkalom lesz, nagyon félek!

2020. júl. 3. 14:40
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
miért lenne kamu? te jó ég, ki az a hülye aki ilyet kiírna kamuból?
2020. júl. 3. 19:12
 22/40 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező! Mi a helyzet? Hazament anyukád?
2020. júl. 3. 19:36
 23/40 anonim ***** válasza:
89%
Nem anyukád hibája, valószínűleg éppen ezért csalta meg apádat. Mert fél tőle. Hívd a rendőröket ha bármi baj van. Tudtommal a családon belüli erőszak bűntény, a megcsalás viszont nem.
2020. júl. 3. 20:05
 24/40 A kérdező kommentje:
most éppen apám veszekszik vele..
2020. júl. 3. 20:20
 25/40 anonim ***** válasza:
94%
menj valami biztonságos helyre, és kicsit kulcsold/reteszeld be az ajtót. Ha hallassz valami ütést, azonnal hívd a rendőröket.
2020. júl. 3. 20:28
 26/40 anonim ***** válasza:
8%
Jaj nehogy bekajáljátok már! A szülei veszekednek, erre a gyakorit olvasgassa? Na ne már!
2020. júl. 3. 20:35
 27/40 A kérdező kommentje:
itt vagyok a gép előtt és itt veszekednek. hülye lennék ha ezt csak úgy kiírnám.
2020. júl. 3. 20:42
 28/40 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, hogy kamuzik, de nem tudhatom. Csak ő tudhatja. És inkább segítek, minthogy csak hagyjam, hogy baja essen, még ha nem is ismerem. Átestem már hasonlón, nem akarom hogy másnak is átkelljen.
2020. júl. 3. 21:03
 29/40 anonim ***** válasza:
94%

várj.. a szobádban veszekednek?

Jobb lesz ha átmész egy másik szobába.. Semmiképp se a szüleidébe és jobban ajánlom a mosdót.. Oda csak nem mennek be veszekedni :D De te semmiképp ne legyél abban a szobában ahol ők veszekednek mert bármikor belehúzhatnak a veszekedésbe és hát onnan nem húzod ki magadat :/ Sok ilyet hallottam már jobb lesz ha nem vagy velük egy szobában

2020. júl. 3. 21:27
 30/40 anonim ***** válasza:
94%
Ha kertes ház, akkor olyan szoba előnyös, amit be lehet zárni, de van ablak. Csak ha téged is próbálnak bántani.
2020. júl. 3. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!