Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak most? Nagyon félek

Mit csináljak most? Nagyon félek

Figyelt kérdés
Most megtudta apám hogy anyám megcsalja őt, illetve csak gondolom mert látta a messenger üzeneteit és eléggé arra utal, meg én 2 napja láttam hogy ilyen társkereső oldalakat nézeget anyám. Most hívta fel apám hogy ne jöjjön haza, de tudom hogy haza fog jönni és tudom hogy apám meg fogja verni. Mit csináljak? Nem az első alkalom lesz, nagyon félek!

2020. júl. 3. 14:40
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
anyukám most hívott, van egy ismerőse akinél 1 éjszakát tud tölteni, de mégis hazajön. rokon sajnos nincs mindenki vidéken él. a rendőrséget ha nagyon muszáj ki fogom hívni akármennyire nem akarom. apukám nagyon forrofejű ma jött ki a korházból a cukra miatt. az a baj hogy nem tudom hogy anyukám igazat mondd e vagy hazudik, mert mondtam neki hogy bennem megbízhat és nem mondom el apámnak amég nem érzem úgy hogy muszáj, de azt mondja hogy senkivel nincs semmi köztük.
2020. júl. 3. 16:25
 12/40 anonim ***** válasza:
65%
Hát ha nem igaz hogy megcsalta apádat, akkor nyilván majd megbeszélik egymással. Ha igaz lenne szerintem nem merne úgyse hazamenni
2020. júl. 3. 16:33
 13/40 A kérdező kommentje:
az a baj hogy szinte 100% biztos vagyok benne hogy apám nem fogja elhinni, mert ismerem. az a baj hogy apám nem az az ember le lehet ülni és meglehet beszélni dolgokat.
2020. júl. 3. 16:41
 14/40 anonim ***** válasza:
95%
Oké, de ha ez így anyukádnak jó, sajnos te nem tudsz mit csinálni. Max megmondod ha mindig vitáznak akkor te el fogsz költözni nagyszülőkhöz
2020. júl. 3. 16:46
 15/40 anonim ***** válasza:
31%
Nem lehetne, hogy a szüleid egy másik felnőttel megbeszélnék? Nem a te dolgod a házasságuk. Ne hagyd , hogy téged bevonjanak vagy tönkre tegyenek. Csapásaegitőt vagy segélyzervezetet felhívhatna abuse. Vannak kék számok akiket te is hívhatsz.
2020. júl. 3. 16:51
 16/40 A kérdező kommentje:
tudom hogy anyukámnak nem jó, de nem tud sehova menni. látom rajta hogy nem szereti már apámat, apámon hogy ő sem, ezzel semmi baj sincs mert tudom hogy 7 milliárd emberből nem ők az egyetlenek akiknek megromlik a házasságuk, de elegem van abból hogy mindennap veszekedés van, meg ilyenek amit most leírtam. apám rendmániás szóval ha valami nem ott van, vagy valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor egyből ordít és veszekszik mindenkivel. utolsó előttinek: tudják hogy nem költözném el ez a baj. :(
2020. júl. 3. 16:55
 17/40 anonim ***** válasza:
86%
Apád és anyád nyilvános helyen találkozzanak ahol több ember van körülöttük. Apád akkor visszafogja magát ha nem akkar másik 3 ember ráugrik és leszedik anyádról
2020. júl. 3. 17:05
 18/40 A kérdező kommentje:
apám képes arra hogy elkezd ordítozni nyilvános helyen is, volt már rá példa
2020. júl. 3. 17:20
 19/40 anonim ***** válasza:
97%
Semmi baj ha anyád nem tudja leállítani akkor mások fogják és azt nem köszöni meg. Ha otthon elkezdi anyádat ütni hívd a rendőröket. Anyádnak meg ajánlom hogy irasson távoltartási végzést apád ellen. Egyébként az nem lehet hogy amíg apád nincs otthon addig anyád hazamegy összepakol és megy vidékre? Ta meg követed vagy vele eggyüt mész
2020. júl. 3. 17:24
 20/40 anonim ***** válasza:
29%
Ez a kérdés kamu!
2020. júl. 3. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!