Mit tegyek, ha anyám folyton kínosan beszél és kellemetlen helyzetbe hoz engem?
A legtöbb baráti társaságban nálam sokkal kisebb 12-13 éves gyerekek vannak. Az öcsém még el tud velük lenni, de én nem.
Így a felnőttekkel szoktam lenni, a beszélgetéshez nem nagyon teszek hozzá, csak ha olyan, akkor nevetek. Jól érzem magam közöttük. Kivéve ha anyám kínosan beszél. Ezzel nemcsak engem, hanem apámat is kínos helyzetbe hozza.
Pl.: Voltunk egy baráti társaságnál. Anyám megkérte apámat, hogy maszírozza meg a hátát (WTF?), amire apám nemet mondott. Erre ilyet szól anyám: "Majd ha lent kell neked nyomkodni, akkor majd én is azt fogom mondani, hogy nem."
Hiába mondtam neki, hogy ne csinálja, mert nagyon gáz, nemcsak nekem, apámnak és a társaságnak is, de valahogy nem érti meg. Nem veszi észre magát. És többször megalázza apámat is társaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!