Mit tegyek, ha anyám folyton kínosan beszél és kellemetlen helyzetbe hoz engem?
A legtöbb baráti társaságban nálam sokkal kisebb 12-13 éves gyerekek vannak. Az öcsém még el tud velük lenni, de én nem.
Így a felnőttekkel szoktam lenni, a beszélgetéshez nem nagyon teszek hozzá, csak ha olyan, akkor nevetek. Jól érzem magam közöttük. Kivéve ha anyám kínosan beszél. Ezzel nemcsak engem, hanem apámat is kínos helyzetbe hozza.
Pl.: Voltunk egy baráti társaságnál. Anyám megkérte apámat, hogy maszírozza meg a hátát (WTF?), amire apám nemet mondott. Erre ilyet szól anyám: "Majd ha lent kell neked nyomkodni, akkor majd én is azt fogom mondani, hogy nem."
Hiába mondtam neki, hogy ne csinálja, mert nagyon gáz, nemcsak nekem, apámnak és a társaságnak is, de valahogy nem érti meg. Nem veszi észre magát. És többször megalázza apámat is társaságban.
Nálunk ha valaki ilyeneket mondott, látványosan cringeltünk meg mondtuk hangosan hogy "de gááááz"...
Apáddal ti is hozzátok kellemetlen helyzetbe, és ha szóvá teszi akkor még lehet neki mondani hogy miért csináltátok. Nálunk bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!