Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám folyton...

Mit tegyek, ha anyám folyton kínosan beszél és kellemetlen helyzetbe hoz engem?

Figyelt kérdés

A legtöbb baráti társaságban nálam sokkal kisebb 12-13 éves gyerekek vannak. Az öcsém még el tud velük lenni, de én nem.

Így a felnőttekkel szoktam lenni, a beszélgetéshez nem nagyon teszek hozzá, csak ha olyan, akkor nevetek. Jól érzem magam közöttük. Kivéve ha anyám kínosan beszél. Ezzel nemcsak engem, hanem apámat is kínos helyzetbe hozza.

Pl.: Voltunk egy baráti társaságnál. Anyám megkérte apámat, hogy maszírozza meg a hátát (WTF?), amire apám nemet mondott. Erre ilyet szól anyám: "Majd ha lent kell neked nyomkodni, akkor majd én is azt fogom mondani, hogy nem."

Hiába mondtam neki, hogy ne csinálja, mert nagyon gáz, nemcsak nekem, apámnak és a társaságnak is, de valahogy nem érti meg. Nem veszi észre magát. És többször megalázza apámat is társaságban.

2020. júl. 2. 20:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
57%
Csak itt a gyerek állandóan odatolakodik a felnőttek közé. Meddig nem kéne szabadon beszélniük?
2020. júl. 2. 21:58
 12/31 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy meg annyira kicsi nem lehet ha a 13-14 évesekkel nincs el, a kortársai között durvábbakat hallhat. Szóval hagyjuk az álszenteskedést.
2020. júl. 2. 21:59
 13/31 anonim ***** válasza:
73%
#12: Adom
2020. júl. 2. 22:03
 14/31 anonim ***** válasza:
67%
Mi szinte mindig így csipkelődünk, poénkodunk a barátokkal, lazább rokonokkal, egymással. Az a meglepő nekünk, ha valaki az ilyet nem érti, meg lefújjogja.
2020. júl. 2. 22:07
 15/31 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk a munkahelyen is mennek hasonló heccelődések, senki sem lát bele többet mint ami. Mégis könnyebb a melót elviselni ha tréfálkozik, heccelődik az ember. Az ötven pluszosokat SEM zavarja.
2020. júl. 2. 22:09
 16/31 anonim ***** válasza:
54%
Hozzátenném, a tizenéves kolleginákat sem. Egyik se adja a prűd angyalkát. A kérdezőnek is az a nyűge inkább, hogy zavarja hogy a szülei szexelnek.... Nem mintha nem lenne nyilvánvaló tény. A gyermeteg hiszti ennek szól inkább.
2020. júl. 2. 22:15
 17/31 anonim ***** válasza:
35%
Közöd? Majd az apád rendreutasítja, ha őt zavarja! Hogy jössz te ahhoz, hogy kioktasd az anyádat? Köhög a bolha!
2020. júl. 2. 22:36
 18/31 anonim ***** válasza:
60%
Az a probléma, hogy az anyuka valószínűleg nem csipkelődésből mondja, komolyan, sértődöttségből. Így pedig, ha ez valóban így van, ez ténylegesen nagyon kellemetlen hangulatot teremt.
2020. júl. 2. 22:51
 19/31 anonim ***** válasza:
43%
Ott egyedül csak te vagy a kínos tényező. Egy felnőt társaságba igen zavaró tud lenni,ha egy fiatal csajszika ott lóg rajtuk és miatta nem tudnak önfeledten viccelődni egymással. És apudnak is gondolom emiatt kellemetlen mivel a jelenléted miatt inkàbb nem tudja elengedni magát. Engem is borzasztóan zavar amikor a sógórnöm 20éves lánya ott ül kukán a felnőt tarsaságban és nyerítve röhög egy egy elejtett poénon. Inkább keress korban hozzád íllő társaságot és ne akasztódj rà anyukádék baráti társaságára. Gondolom neked is zavaró lenne,ha a baráti társaságodba betolakodna egy kisgyerek. És ott ücsörögne köztetek.
2020. júl. 2. 22:57
 20/31 anonim ***** válasza:
14%

Nálunk ha valaki ilyeneket mondott, látványosan cringeltünk meg mondtuk hangosan hogy "de gááááz"...

Apáddal ti is hozzátok kellemetlen helyzetbe, és ha szóvá teszi akkor még lehet neki mondani hogy miért csináltátok. Nálunk bejött.

2020. júl. 3. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!