Az normális, ha egy szülő így beszél a gyermekével?
Sok szülő "laza", én is ebben nőttem fel. Az a baj, hogy nem tudják valójában mit okoznak. "huzzál be, te ezt ne csináld nem neked való, ezt nem tudod megcsinálni etc"
Egy közös dolog van bennük, a dominancia. A gyerek sosem fogja egyenrangú társnak érezni magát. Évtizedekig küzdöttem azzal, hogy ennek a következményeit kineveljem magamból.
Lepd meg őket. Mondd meg nekik, hogy nem szereted, ha így beszélnek veled, mert rossz érzés. Legyenek erre tekintettel.
Lehet, hogy az idegességüket rajtad vezetik le akaratlanul is, csak nem mindegyik képes ezt belátni. Az anyukám mindig bocsánatot kért tőlem, ha így bánt velem, mert frusztrált volt aznap. Vannak koccanások, de a végén mindent megbeszélünk...
Elég undorító hozzààllása van némelyik hozzászólónak, hogy majd az idős,beteg, pelenkás szülőkön kell bosszút állni ilyen jelentéktelen baromsàg miatt..szégyeljétek magatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!