Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális, ha egy szülő így...

Az normális, ha egy szülő így beszél a gyermekével?

Figyelt kérdés
Húzzál be! Húzzál tusolni!
2020. jún. 28. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Sok szülő "laza", én is ebben nőttem fel. Az a baj, hogy nem tudják valójában mit okoznak. "huzzál be, te ezt ne csináld nem neked való, ezt nem tudod megcsinálni etc"

Egy közös dolog van bennük, a dominancia. A gyerek sosem fogja egyenrangú társnak érezni magát. Évtizedekig küzdöttem azzal, hogy ennek a következményeit kineveljem magamból.

Lepd meg őket. Mondd meg nekik, hogy nem szereted, ha így beszélnek veled, mert rossz érzés. Legyenek erre tekintettel.

2020. júl. 30. 16:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Apa gyakrabban szokta, anya ritkábban
2020. júl. 30. 16:53
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudok megfelelő szovegkornyezetet elkepzelni ezekhez a mondatokhoz.
2020. júl. 31. 02:42
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Lehet, hogy az idegességüket rajtad vezetik le akaratlanul is, csak nem mindegyik képes ezt belátni. Az anyukám mindig bocsánatot kért tőlem, ha így bánt velem, mert frusztrált volt aznap. Vannak koccanások, de a végén mindent megbeszélünk...

Elég undorító hozzààllása van némelyik hozzászólónak, hogy majd az idős,beteg, pelenkás szülőkön kell bosszút állni ilyen jelentéktelen baromsàg miatt..szégyeljétek magatokat

2020. júl. 31. 13:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Tőlem is kért már sokszor anyukám bocsánatot emiatt :)
2020. júl. 31. 13:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért ez egy elég kiragadott mondat nem tudjuk az előzményét. Így megítélni sem lehet igazán.
2020. júl. 31. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!