Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van bűntudatom a szüleim...

Miért van bűntudatom a szüleim miatt?

Figyelt kérdés

Sokszor veszekedek velük, hogy tartsanak már egy kis rendet otthon. Tényleg nem lehet behívni senkit, mert itt egy rossz mosógép. Ott apám büdös ruhái.

Idegileg már teljesen tönkretesznek ezért akarok minél hamarabb elköltözni. Tavaly mondtam Apának csináljuk meg a fürdőszobát mert putri ahogy kinéz. "Jaj és ha elfogy az a kis pénz, mit csinálunk stb...

Apám előnyugdíjas de szinte semmit nem csinál otthon csak döglik.

Legtöbbször én mosom ki a ruháikat, mert arra se hajlandóak. Apára rá kell szólni öltözzön át, mert bűzlik.

Anyának akkora lábujjkörme van, mint a sas csöre ilyenek, ö is 3 naponta részeg .

Bármit veszek magamnak megy az irigykedés, pedig csak olyan dolgot veszek ami kell.

És akkor Apa csodálkozik, nem megy hozzá senki csak az alkoholisták. Aki rendet rak maga után nem jön hozzánk.

2020. jún. 27. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudsz, akkor mindenképpen költözz el. Azzal nem cseszel ki velük, és nem kell, hogy bűntudatod legyen.

Beszelgethetsz velük, meglátogathatod őket, de ha nem foglalkoznak magukkal, akkor nem a te dolgod megfürdetni őket.

Én se bírnám ezt, nagyon sajnálom :(

2020. jún. 27. 13:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Ja és ha megyek valahova akkor Apám mindig jönne velem... De mindig úgy megyek ő ne jöjjön, mert idegesít nem lépi át normálisan a küszöböt összezsírozza csavargatja a műanyag burkolatokat.

Ezek után van egy kis bűntudatom.

De nem nem voltak sose jó szülők de felneveltek úgy-ahogy.

2020. jún. 27. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gáz, amit csinálnak. Költözz el, nem kötelességed a seggüket mosni meg folyton utánuk rakni a rendet mint egy kutya után. Hagyd a fenébe és lépj le onnan. Nem tudsz már rajtuk változtatni, ne legyen büntodatot semmiért, nekik kéne hogy legyen hogy nem olyan szülök voltak akiket te megérdemelsz.
2020. jún. 27. 14:51
 4/5 anonim válasza:
100%
Annyira átérzem :// ugyanez a helyzet, ezért fogok egyből kollégiumba költözni, az ország másik felére :) a szüleim miatt a mi házunk is olyan, mint egy putri..pedig nem vagyunk szegények, csak apám betegesen gyűjtögető MINDEN dolgot, és már nem lehet elférni. Nem hívhatok meg senkit (ide nem is akarok xd), ezért sokszor megyek (inkább mennék) a barátaimhoz, rokonokhoz, de az idegbeteg apám mindig rohadt nehezen enged el. Én is csak azt tudom javasolni, hogy költözz el minél előbb, mást nem nagyon tudsz tenni.
2020. jún. 27. 15:00
 5/5 Fosterneni válasza:
100%

Hány éves vagy?

Talán érdemes lenne más felnőttel beszélni erről, mert ez se neked, se nekik nem jó (akkor se ha nem veszik észre). De ha nem tudsz tenni semmit, akkor próbálj meg minél hamarabb elköltözni otthonról.

Sok sikert:)

2020. jún. 27. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!