Mennyi idős volt apukád, és mennyi anyukád, amikor születtél?
Figyelt kérdés
2020. jún. 24. 20:29
63/78 Kései Sirató válasza:
Érdekes, hogy a 7. oldalnál tartunk, és több, mint 60-an válaszoltak, de egyetlen olyan válasz sem volt eddig, ahol az anya 40 lett volna, vagy 40 fölött.
20-30 év múlva egy ilyen kérdésre vajon milyen válaszok érkeznének?
64/78 Kései Sirató válasza:
Jó lenne tudni, hogy a válaszolók hányadik gyermekként érkeztek a családba. Csak érdekességképpen..
65/78 anonim válasza:
Anya 40 Apa 43. Nehezen jöttem össze, anya többször vetélt.
66/78 anonim válasza:
60as valaszolo vagyok. 64es elso es egyetlen gyerek vagyok.
68/78 anonim válasza:
Én a 65. válaszoló vagyok.
Apának van az előző házasságából két fiúgyermeke, akik idősebbek, mint én, illetve anyától van még egy húgom.
69/78 anonim válasza:
Akiknél nagyobb volt a korkülömbség az apa javára,milyen gyermekkoruk volt? Úgy értem volt-e elég türelme stb.. Éreztétek ezt bármikor is kellemetlennek?
70/78 anonim válasza:
Nem mindig volt türelme apának, de szerintem anya türelmetlenebb volt.
Egyszer-kétszer furcsán néztek rám, amikor tizenévesen kérdezték, h hány éves és mondtam egy 60 feletti számot, de egy idő után ezeket ignoráltam.
60as és 66os vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!