Mit tennél, ha kiderülne, hogy te egy erőszak által születtél meg?
Én hagynám a dolgot. Mert egyrészt, bántotta Anyukád, ami egy szörnyű élmény lehetett neki, és valószínűleg olyan helyzetben volt, hogy nem véletlenül gondolkodott el az abortuszon. (Nem személyes sértés!!!!)
A másik oldalon pedig ott van, hogy mégis csak az Apád, tehát nélküle te sem lennél...
Én emiatt hagynám. Az előbbiért én szájba vágnám, az utóbbiért megölelném... így ki jön 0-ra. Plusz Anyukádnak sem hiszem, hogy jól esne, ha bariznátok...
Illetve, tudja egyáltalán Apukád, hogy vagy? Tudta, hogy Anyukád terhes lett miatta?
Én ezek miatt hagynám... esetleg távolról megnézném, hogy: "oks, ő az Apám és pont."
Sok sikert a döntéshez! És fel a fejjel!
:)
Üdv: 15/L
Elkerülném azt a pszicho embert a családjával együtt.
És anyukám mellett állnék amikor csak tudok.. jóban, rosszban.
Hm, megrázna lelkileg az biztos. Talán igyekeznék nem gondolni rá, vagy nem is tudom :-( :/ Vagy valahogy feldolgozni... Talán arra gondolnék, hogy ennek már lassan 20 éve és változtatni úgysem tudok rajta, akkor meg csak magamnak ártok azzal, ha túl sokat rágódok rajta.
Az biztos, hogy nem akarnék vele (a biológiai apámmal) találkozni. Soha.
Én nem találkoznék az apával, jobb békében, és ahogy az előzők is írták ki jön 0-ra.
Anyukádnak meg hálás lennék hogy a próbák ellenére is így felnevelt és megköszönném.
Én örülnék az életnek, h kaptam egy sanszot es megszulethettem .
Ha kiváncsi vagy apádra , keresd meg . Te nem kell haragudj rá, mert úgy illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!