Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minden szülő ilyen vagy csak...

Minden szülő ilyen vagy csak én születtem sz*r helyre?

Figyelt kérdés

Szóval 16 éves vagyok, őszinte leszek, nagyon lusta vagyok és félévkor megbuktam, 3 tantárgyból(sok hiányzás betegségek miatt és nem voltak jegyeim)

Anyámat veri apám

Engem is vert és az öcsémet is veri. Szólni akartam a gyámügyre de nem engedte anyám. Anyám lelkileg kikészít. (nem kapsz enni, nem te fizeted, ki fogsz takarodni a házból stb. Ha meg eszek akkor egyből ordibál és kiveszi a kezemből. Meg hülye kis csitri vagyok szerinte stb.)

A családgondozómnak én lettem beállítva mint sz*r neveletlen kölök.

Kék vonalnál kapok segítséget de hiába aha mindig én vagyok sz*rként beállítva.

Minden szülő ilyen vagy csak én vagyok szerencsétlen és rossz helyre születtem?!

2019. febr. 16. 19:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
Nem esik messze az alma a fájától.
2019. febr. 16. 19:54
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Az egyetlen dolog amivel ki tudsz törni ebből a sz.r családból az a tanulás.

Ha kell segítek is benne, vagy mit tudom én, de tanulnod kell hogy el tudj innen menekülni.

2019. febr. 16. 19:55
 3/14 A kérdező kommentje:
Hogy érted??
2019. febr. 16. 19:56
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Menekülj.
2019. febr. 16. 20:15
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem minden szülő ilyen. Igaza van annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy a tanulás az egyetlen esélyed. 16 évesen még nem késő. Kezdj el tanulni, mert csak így törhetsz ki ebből a helyzetből.
2019. febr. 16. 20:33
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

Nem minden szülői ilyen , soha nem tennék ilyet.

Tanulnod kell és kellene meg pár év tapasztalat az életről.

Sok ilyen van a világon ::(( ez szörnyű.

2019. febr. 16. 20:37
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Igaza van a 2-es válaszolónak

Tanulás -> Munka -> Pénz -> Saját ház

2019. febr. 16. 20:39
 8/14 A kérdező kommentje:

A családgondozómmal találkozni fogok hétfőn

Megbeszélünk mindent :) nagyon aranyosak vagytok

És megfogadom a tanácsotokat!

Köszönöm❤️

2019. febr. 16. 20:54
 9/14 andyy777 válasza:
41%
Sajnálom h ilyen szülési vannak. De állítólag a te lelked választotta ezeket a körülményeket mert ebből kell tanulnod!!! Szval tanulj! Nem. Csak a suliban. Az életről is!!!! Szabó péteres videók nekem sokat segítettek. Habár én csak szeretetet nem kaptam. Verés is volt de a szeretet jobban hiányzott... néha voltak normálisak is... de átlagjában mi is szarok voltunk.... gondolj pozitívra, vonzad be.... és mondj pozitív dolgokat magadnak... de ezeket nézd meg a videókban ... nagyon jók!! Sok szerencsét és kitartást az élethez!!! Ha ez vigasztal néha nem egyszerű... de a vonzás törvénye tényleg igaz!!! Higy magadban!!!!
2019. febr. 16. 21:18
 10/14 anonim ***** válasza:
93%

Nem, nem minden szülő ilyen és sajnálatos hogy a rossz szülőknek megmarad a "jogosítványuk" hogy további életeket tegyenek tönkre.

Próbáld meg agyilag kikapcsolni a rosszat és maximálisan a tanulásra koncentrálni, ha felvesznek valahova akár kollégista is lehetsz.

Nekem nagyon jó a kapcsolatom a gyerekeimmel, mindig mindent megbeszélunk, se verés, se kiabálas nincs soha. Nem büntetek es nem tiltok mert nem látom értelmét. Nincs is miért.

2019. febr. 16. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!