Minden szülő ilyen vagy csak én születtem sz*r helyre?
Szóval 16 éves vagyok, őszinte leszek, nagyon lusta vagyok és félévkor megbuktam, 3 tantárgyból(sok hiányzás betegségek miatt és nem voltak jegyeim)
Anyámat veri apám
Engem is vert és az öcsémet is veri. Szólni akartam a gyámügyre de nem engedte anyám. Anyám lelkileg kikészít. (nem kapsz enni, nem te fizeted, ki fogsz takarodni a házból stb. Ha meg eszek akkor egyből ordibál és kiveszi a kezemből. Meg hülye kis csitri vagyok szerinte stb.)
A családgondozómnak én lettem beállítva mint sz*r neveletlen kölök.
Kék vonalnál kapok segítséget de hiába aha mindig én vagyok sz*rként beállítva.
Minden szülő ilyen vagy csak én vagyok szerencsétlen és rossz helyre születtem?!
Az egyetlen dolog amivel ki tudsz törni ebből a sz.r családból az a tanulás.
Ha kell segítek is benne, vagy mit tudom én, de tanulnod kell hogy el tudj innen menekülni.
Nem minden szülői ilyen , soha nem tennék ilyet.
Tanulnod kell és kellene meg pár év tapasztalat az életről.
Sok ilyen van a világon ::(( ez szörnyű.
Igaza van a 2-es válaszolónak
Tanulás -> Munka -> Pénz -> Saját ház
A családgondozómmal találkozni fogok hétfőn
Megbeszélünk mindent :) nagyon aranyosak vagytok
És megfogadom a tanácsotokat!
Köszönöm❤️
Nem, nem minden szülő ilyen és sajnálatos hogy a rossz szülőknek megmarad a "jogosítványuk" hogy további életeket tegyenek tönkre.
Próbáld meg agyilag kikapcsolni a rosszat és maximálisan a tanulásra koncentrálni, ha felvesznek valahova akár kollégista is lehetsz.
Nekem nagyon jó a kapcsolatom a gyerekeimmel, mindig mindent megbeszélunk, se verés, se kiabálas nincs soha. Nem büntetek es nem tiltok mert nem látom értelmét. Nincs is miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!