Minden szülő ilyen vagy csak én születtem sz*r helyre?
Szóval 16 éves vagyok, őszinte leszek, nagyon lusta vagyok és félévkor megbuktam, 3 tantárgyból(sok hiányzás betegségek miatt és nem voltak jegyeim)
Anyámat veri apám
Engem is vert és az öcsémet is veri. Szólni akartam a gyámügyre de nem engedte anyám. Anyám lelkileg kikészít. (nem kapsz enni, nem te fizeted, ki fogsz takarodni a házból stb. Ha meg eszek akkor egyből ordibál és kiveszi a kezemből. Meg hülye kis csitri vagyok szerinte stb.)
A családgondozómnak én lettem beállítva mint sz*r neveletlen kölök.
Kék vonalnál kapok segítséget de hiába aha mindig én vagyok sz*rként beállítva.
Minden szülő ilyen vagy csak én vagyok szerencsétlen és rossz helyre születtem?!
Javaslom holnap reggel szedd össze, hogy melyik tantárgyból mennyire állsz sz-ul, a bukások javításán felül melyik tantárgy a legfontosabb neked, melyik érdekel...
Igen, ehhez kell papír, toll hogy összeírd ezeket. Na meg nyugalom.
Nem hiszem, hogy nem hagynak békén, ha leülsz tanulni, de ha így van, menj ki a parkba vagy valahová délután. Az időjárás egyre jobb.
A jövő héten pedig jelentkezz a tanáraidnál, hogy megbeszéld velük a javítási lehetőségeket. Korrep, stb...
Ha van barátod a suliban, megkérdezheted őt is hogy tud-e segíteni.
Sajnos a mai magyar helyzet nem afelé tendál, hogy akárki egyedül, szegény(vagy simán rossz) családból származva kiemelkedhessen a szból és esetleg pl diplomát szerezhessen. Ezt nem szeretném bővebben részletezni.
Ezáltal arra utalok, ha nem tud/akar a tanár/haver/család segíteni és nincs pénzed magántanárra, teljesen magadra vagy utalva. Egyébként sajna a magántanár is lutri. Na meg drága.
Nézd pozitívan a dolgot: VAN esély kitörni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!