Mit tudnék tenni, hogy jobb anya legyek?
Sziasztok!
Van 2 kisfiam. Az egyik 3 éves, a másik 1 éves. Egyedülálló anyuka vagyok, mert az apjuk elhagyott minket. (Az utóbbi nem lényeges)
Egyre hanyagabbnak es szarabbnak erzem magam. Egyre többet telefonozok, és már kikeszit ez a helyzet. Persze ellátom őket, de amint lehetőségem van, nyúlok a telefonhoz :( nagyon keveset játszunk, inkább együtt szoktak játszani de tudom, hogy többet kellene velük foglalkoznom.
Tudnátok tippeket adni, hogy hogy csokkentsem a telefonozást?
Meg kicsit úgy érzem, mintha kezdenék depressziós lenni, mert egész nap feszült vagyok, rossz kedvű és ideges.
Mit csináljak?
Szia, én is mostanság full elcseszem a dietamat... Ugyanígy este, mikor végre lazulhatok.
Szerintem ez kicsit a befasultsag jele.
N a mindegy veled vagyok, hajrá!
Nem csoda, hogy ilyen korulmenyek kozott megzuhantal, DE te vallaltad a gyerekeket. Kutya kotelesseged osszeszedni magad.
Pontosan mit nezegetsz a telefonodon?
Ahogy az elozo valaszolo javasolta, szerintem is csinalj listat arrol, mik a teendoid (ebbe tedd bele a gyerekekkel valo foglalkozast is), es ha minden teljeseul, akkor hagyd magad pihenni es telefonozni, amugy ez kapcsol ki.
De a pontokhoz mindig tartsd magad.
A dieta meg egy teljesen mas kerdes, kb estig lehetne irni hogy mot hogyan csinalj, de nyilvanvalo, hogy ne egy szal repan huzd ki egesz nap, hanem olvass utana a dolgoknak, tapanyagoknak. Ezt nem lehet ket mondatban elmagyarazni.
Próbálom folyamatosan csökkenteni, de nagyon nehéz. Igazából itt beszélgetek emberekkel, meg fb.
Nem segítenek, még zuhanyozni is este 10 után jutok el, mert fel vannak háborodva, hogy 10 percet figyelni kellene rájuk.
Anyumek laknak nálam.
Szeptember-oktober körül tudok vissza menni ha minden jol megy.
Na várjál csak.
Anyudék, testvéredék nálad laknak, és nem segítenek?
Azért ehhez lenne egykét szavam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!