Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Serdülőkorban az egymás...

Serdülőkorban az egymás előtti meztelenkedést érdemes korlàtozni vagy nincs jelentősége?

Figyelt kérdés

Egészsèges az ilyesmi, vagy a változással tabusìtással teszünk rosszabbat?

N

2020. jún. 23. 07:32
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
7%
Nincs benned némi pedofil beütés , utolsó? Azok szeretik úgy beállítani hogy a gyerek pucérkodása rendben van...
2020. jún. 25. 19:43
 32/41 anonim ***** válasza:
61%
Ha át kell rohanni a szobába, akkor is eltudom takarni magamat bármivel. Az sem ok hogy bárki nézegesse a csöcseimet.
2020. jún. 27. 13:10
 33/41 anonim ***** válasza:
25%
Az okoskodónak, aki szerint oké ha a pucér gyerekednek idegenek nemi szervét kell bámulni (és a kicsiét idegenek bámulják) piszok sok perverz van: akinek egy gyerek csak zsákmány, célpont. Csak beteg agyú teszi ki ennek a gyerekét. Már ha nem maga is olyan mocsok aki szexuálisan bántalmazza a gyermeket.
2020. jún. 27. 13:43
 34/41 anonim ***** válasza:
92%
Mi nem maszkalunk puceran egymas elott,de nem is neveljuk bele a gyerekekbe,hogy a meztelenseg illetlenseg.Egyszeruen nekik az a termeszetes,hogy apa anya eltakarja magat.A 9 eves nagyfiu siman rohangal egy szal futyiben furdes elott,mig az ot eves occse mindenkit kikuld a szobabol,meg az ajtot is bezarja ha oltozik.Ugyanazt a nevelest kapjak,ugyanazok az ingerek erik oket.A nagyobb gyerekben majd magatol kialakul a szemeremerzet,legkesobb a pubertas korban,a kicsi meg majd elhagyja ezt a bezarkozos hobortot.Egyik vegletet sem batoritjuk se nem tiltjuk.Abban viszont egeszen biztos vagyok,hogy kamaszkorukra meg parancsra sem pucerkodnanak.
2020. jún. 27. 21:25
 35/41 anonim ***** válasza:
53%
A pedofilozóknak: otthoni kötelező takargatásról volt szó. A gyengébbek kedvéért még azt is odaírtam, hogy ahol mások a normák, a gyerek képes aszerint viselkedni. A pedofilok egyébként sem ott támadnak, ahol ruhátlan gyerekek fordulnak elő, például egy strandon. Gyanúsak vagytok nekem, ha a ruhátlanságról egyből ilyesmi jut eszetekbe. Nem inkább ti vagytok a pedofilok? Az én gyerekem szerencsére van annyira magabiztos, hogy ha bepróbálkoznátok nála, akkor minden szégyenérzet nélkül rúgná szét a tökötöket.
2020. jún. 29. 09:07
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
Én arra az idiótára reagáltam, aki nyekegett hogy jaj mi baja lesz a gyereknek ha idegenek neki szervét bámulja. Hát lehet, nem is kicsi. Mondom ezt egykori áldozatként.
2020. jún. 29. 20:03
 37/41 anonim ***** válasza:
76%
Az emberi test látványa nem káros. Mondom ezt háromgyermekes szülőként.
2020. jún. 29. 20:47
 38/41 anonim válasza:
54%
Ennyi idiótát egy helyen ... én nem azért takarom el magam hogy a családom ne nezegessen ... nem tartom ennyire perverznek a családomat ... mindenkinek az természetes amihez hozzászokott ! Soha nem fogom megérteni azokat akik ennyire szűk látókörüek hogy csak az a normális amihez hozzászoktak a többiek pedig perverzek vagy pedofilok ... aki így gondolja szerintem úgy érzi hogy ha meglátja egyik családtagját ruha nélkül fel izgatná vagy szexuális kíváncsisággal nezegetné ... egy olyan családban ahol természetes a meztelenség ott nincs erre akkora veszély mint ott ahol takargatjak egymást hisz előbbinél észre sem veszik ruhason vagy ruha nélkül ment át a szóban valaki az utóbbinál pedig sosem láttak egymást ruha nélkül a kíváncsiság pedig emberi természet .... miért kell egymást sértegetni ? Ha nem akarsz pucér öregeket látni ne menj nudista strandra ha nem akarod hogy lássak a nemiszerved takard el magad és mindenki csinálja úgy családon belül ahogy a családjának jól esik ! Higgyétek el ha egy szülő takargatja magát előbb utóbb a gyerek is fogja ha pedig nem mindig takarja el magát a gyereket nem fogja zavarni ... ne adja Isten ápolni mell a szüleiket szerintem a tanúsított nevelést kapott gyerekek hátrányos helyzetből indulnak !
2020. júl. 11. 13:13
 39/41 anonim ***** válasza:
82%

tesómmal nem szégyenlősködtünk egymás előtt (fiú-lány), nem is lettem beteg elméjű és ő sem :)

31/N

2020. júl. 11. 15:10
 40/41 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk nincs tabusítva. Semmi sem.

A családban mondjuk én vagyok a "vendég", azaz a gyerekek a párom házasságából valók.

De.

A lány (22) és a fiú(16) minden további nélkül öltözik-vetkőzik egymás előtt. Régebben közös szobájuk volt, most nem, de a "szokás" megmaradt.

Továbbá ugyanúgy mennek be a fürdőbe fogat mosni, amíg bármelyikük épp fürdik.

Velem kicsit nehéz a helyzet, hisz nem apjuk vagyok, de a szemérmesség kezd itt is leomlani, a fiú már zokszó nélkül bejön a fürdőszobába fogat mosni, míg én fürdök (a lány értelemszerűen nem, ellenben már minden "rejtőzködés" nélkül átöltözik előttem bármikor -ez egy közös kempingezésnél alakult ki így, a tábori körülmények miatt.)

És nem, eszem ágában sincs a lányt "úgy" megnézni. Az anyját viszont igen. :D

2020. júl. 11. 23:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!