Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez nektek is rosszul esett volna?

Ez nektek is rosszul esett volna?

Figyelt kérdés

Szülinapom volt, apu meg sem köszöntött. Itthon lakok, nem vagyunk rosszban. Nem elfelejtette, a tortámat is ő vette át aznap. Anyu boldog születésnapot kívánt, adott két puszit. Apu meg semmi. Semmit nem mondott. Mikor megkezdtem a tortát is csak jött, hogy na, megkóstoljuk? Mondom kóstold, magamnak vágtam, neki meg otthagytam, akkor vágjon csak magának.

Rosszul esett...

Szülinapjakor ne köszöntsem fel én sem?

25/l

2020. jún. 21. 09:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem kicsit túlreagálod. Jól értem, az a gond, hogy nem mondta ki explicit hogy "boldog szülinapot"? Közben írod, hogy elment a tortáért, tehát nem felejtette el az alkalmat és még erőfeszítést is tett a szülinapod miatt, és azt is tudjuk, hogy nem vagytok rosszban. Ilyen körülmények között szerintem semmi értelme feszültséget generálni és megsértődni két szó miatt. Ha egy az egyben elfelejti, az teljesen más lenne.
2020. jún. 21. 19:36
 12/12 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem próbáld megbeszélni anyukáddal, hátha tud valamit, hogy apukád csak szeleburdi volt vagy valami. Én is boldog szülinapot kívánok! :)
2020. jún. 21. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!