Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez nektek is rosszul esett volna?

Ez nektek is rosszul esett volna?

Figyelt kérdés

Szülinapom volt, apu meg sem köszöntött. Itthon lakok, nem vagyunk rosszban. Nem elfelejtette, a tortámat is ő vette át aznap. Anyu boldog születésnapot kívánt, adott két puszit. Apu meg semmi. Semmit nem mondott. Mikor megkezdtem a tortát is csak jött, hogy na, megkóstoljuk? Mondom kóstold, magamnak vágtam, neki meg otthagytam, akkor vágjon csak magának.

Rosszul esett...

Szülinapjakor ne köszöntsem fel én sem?

25/l

2020. jún. 21. 09:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég türhőség volt a részéről. Nálunk még kis ünnepség is van, gyertyaelfújás, felköszöntés, komolyabb vacsora, ajándékbontás, stb. Annyira nem lehet valaki elfoglalt, hogy a szép 25 éves (ami amúgy nagyon kerek szám, illik ünnepelni) évfordulót ne ünnepelje. Óvatosan beszéld meg anyukáddal, hogy rosszul esett, majd ő tovább adja apukádnak.
2020. jún. 21. 09:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs ünnepség, nagy ajándékozás, ami nem is baj, mert nem ez a lényeg. A lényeg az lett volna, hogy mondjon valamit.
2020. jún. 21. 09:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos ugyanígy járnék el a helyedben az ő szülinapján.

Aztán ha szóváteszi, azt mondanám, hogy "Azt hittem leszoktunk a köszöntésről, mert te sem mondtál nekem semmit a 25-en!"

Kultúrember még a sarki fűszeresnek is mondja, hogy "Boldog szülinapot, vagy Isten éltesse Béla", ha éppen szóba kerül, hogy aznap van a születésnapja.

Nekem egyébként furcsa, hogy csak a kezedbe nyomják a tortát, aztán mindenki megy a dolgára, ...de ahány ház, annyi szokás!

2020. jún. 21. 11:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én apám is ilyen tahó. Igaz, ő "csak" simán elfelejtette a szülinapom, mert az épp aktuális sarki ringyójának is akkortájt volt és inkább arra készült gőzerővel. 🙁

Csak annyit tudok mondani, hogy ne törődj vele, viszont ne felejtsd el! Természetesen nagyon rosszul esett volna.

2020. jún. 21. 11:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Boldog Szülinapot! ❤
2020. jún. 21. 11:33
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyosak vagytok!:)

Gondolkodom rajta, hogy azért anyunak megemlítem.

2020. jún. 21. 12:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Neked külön köszönöm utolsó!❤️
2020. jún. 21. 12:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Boldog születésnapot kívánok én is! c:
2020. jún. 21. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyon szivesen! ❤❤
2020. jún. 21. 14:10
 10/12 anonim ***** válasza:

lehet hogy történt vele valami amitől nem volt kedve ünnepelni pl a munkahelyén, ha mindig ilyen akkor csak ilyen a természete

az ő szülinapján mindenképp köszöntsd fel akkor lehet megbánja a viselkedését

boldog szülinapot

2020. jún. 21. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!