5 év korkülönbség nem a világvége. Pláne, hogy a lányok hamarabb érnek.
Ugyanazt csinálnám mint bármely más esetben, igyekeznék megismerni gyermekem párját, elmagyaráznám gyermekemnek a szexet és a védekezést.. illetve igyekeznék elérni hogy jól érezzék magukat nálunk, így minél jobban szem előtt legyenek azért 😉😁
2020. jún. 20. 17:04
32/43 anonim válasza:
letörném a derekát
2020. jún. 20. 17:09
33/43 anonim válasza:
"Na, örülök drágám, és milyen köztetek a szex?"
"Jól beavattad kisfiam, tanítod rendesen az ágyban?"
2020. jún. 20. 17:13
34/43 anonim válasza:
"5 év korkülönbség nem a világ vége..." De, ebben a korban igen. Egy butuska kislány meg egy felnőtt férfi aki röhögve manipulálja a potyapuncit.
2020. jún. 20. 17:26
35/43 anonim válasza:
15 évesen 20 évessel??? 15 évesen eleve semmi dolga nincs a fiúkkal, főleg nem egy 20 évessel. Ebben a korban nagyon is sok ez az 5 év. Egyáltalán nem normális 15 évesen szexelni, ugyanis egy 20 éves biztosan nem csak a két szép szeme miatt van vele. Ezzel bőven ráér még és ezt neki is elmondanám. Bőven lesz még ideje pasizni később.
2020. jún. 20. 17:48
36/43 anonim válasza:
Utolsó, te KOMOLYAN elhiszed hogy egy húsz éves férfi nem dugja rendszeresen a nőjét? Mit hiszel hogy fogja a kezecskéjét és ábrándos boci-szemekkel bámulnak egymásra, ennyi a kapcsolat?
2020. jún. 20. 18:59
37/43 anonim válasza:
Nem, én tudom, hogy az én lányom el tudja dönteni mikor és kivel akar lefeküdni, és mielőtt megtenné, bemutatja. Szóval ezen a ponton még senki nem kúrogat senkit. Akibek a lánya igen, annak a neveléssel valami félrement.
2020. jún. 20. 19:05
38/43 anonim válasza:
Álmodj csak....
2020. jún. 20. 19:07
39/43 anonim válasza:
Amúgy fel nem foghatom mi a búbánatért kell lepontozni a másikat a véleménye miatt 🤷🏽♀️🤦🏽♀️
És ahogy elnézem, főleg azok vannak lepontozva, akiknek nem a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy 15 éves 20 evessel dugizgat..
Mindenki ugyanúgy a kérdésre válaszolt, szóval tényleg nem értem mi a nem hasznos abban, hogy valakinek ez például nem elfogadható.
Lehet ezt is ovis módjára lepontozni.👏
2020. jún. 20. 19:18
40/43 anonim válasza:
Nem örülnek neki :(
17 e lesz jul 29-én meg nincs fiu barátja és nem is kell mert a suli az első.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!