Mit szólnátok, ha a 15 éves lányotok bemutatná a 20 éves fiúját?
Erre a kérdésre fordítva is szeretnék választ kérni:
Mit szólnátok, ha a 20 êves fiatok bemutatná a 15 êves barátnőjét?
"Te ki vagy a történetben?"
Egy unatkozó idióta!
Hol a korkülönbségeket feszegeti, hol a különböző állampolgárok házasságát!
#4 le lett pontozva.
Nos. Ha szülő vagy és van egy egészséges gyereked. Ám úgy gondolod, hogy ha 15 éves koráig nem nevelted meg annyira, hogy bízni tudj a döntésében, az nem a gyerek hibája.
Ha meg 15 éves gyerek nevelése gondot okoz számodra, szintén nem a gyerek tehet róla első körben.
Tehát, ha 15 éves és megmutattad neki az értékeket, akkor azt fogja követni. Ahogy #3 is írta. Őt sem ott változtatták meg a szülei, addig tanult egy erkölcsi, gondolkodásmódbeli, viselkedési normát. Onnantól már kezd önálló lenni. Ha ebben az önállósodásba szól bele a szülő, az a gyerek 45 évesen is a nyakán lesz még.
De le kellett pontozni ezt a gondolatot...
Én mikor 15 voltam akkor 23 volt a pasim. Hát nem voltak elájúlva, de úgy voltak vele,hogy legalább helyén tartja az eszem. Amúgy ez így is volt sok mindent kipróbáltam a "felügyelete" mellett, de mindig jelezte,hogy hol a határ.
Jelenleg én 33 vagyok és ő már a férjem.
A 15 éves kb 9.-es. Nem kisgyerek már.
A 20 éves meg kb egy éve végezte el az iskolát. Nem olyan hű de nagy felnőtt.
5 év korkülönbség nem a világ vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!