Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a 15 éves...

Mit szólnátok, ha a 15 éves lányotok bemutatná a 20 éves fiúját?

Figyelt kérdés

Erre a kérdésre fordítva is szeretnék választ kérni:

Mit szólnátok, ha a 20 êves fiatok bemutatná a 15 êves barátnőjét?

2020. jún. 19. 22:30
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
34%
Kíváncsi vagyok, hogy akiket nem zavarna, azok tényleg szülők-e. Mert kétlem.
2020. jún. 20. 01:44
 12/43 anonim ***** válasza:
37%

A lány még igen kiskorú egy 20 éves fiatal felnőtthöz, én nem engedném a dolgot

Bár ha akarnak szexelni azt úgyis megoldják ha engeded ha nem

2020. jún. 20. 02:10
 13/43 anonim ***** válasza:
90%

Elbeszélgetnék velük, megismerném az illetőt. Ha normális és szeretik egymást, miért ne legyenek együtt? Törvényileg sincs tiltva, úgyhogy miért állnék közéjük? Ha nem szúrtam el a nevelést, akkor a gyermekemmel megbízunk egymásban és tudja mi jó neki, nem megy bele olyanba amit nem szeretne. 15 éves lány meg 20 éves fiú vagy vice-versa lehetnek érettek. A kor egy szám, a többi nevelés kérdése.

Ha működik akkor működik, ha félremegy hát félremegy (szélsőséges eseteket ne vegyük ide), de a gyerekem látja, hogy bízhat bennem, mellette állok és tapasztaltabb lesz érzelmileg.

2020. jún. 20. 02:20
 14/43 anonim ***** válasza:
89%
Plusz a tiltással semmire nem megy az ember. Megoldják a tudta nélkül és kész. Na meg az hogy hazahozta bemutatni, komolyságra és bizalomra utal, nem a bokorban titokban kaffangat valami random emberrel
2020. jún. 20. 02:22
 15/43 anonymousreview60 ***** válasza:
61%

#12: A lány igencsak fiatalkorú(!), beleegyezhet a szexbe. Egyébként csak relatíve nagy a korkülöbség. Nálunk is volt ilyen a gimiben.

Egy 20 éves fiú hamarabb húz óvszert mint egy 17 éves. Minél kevesebbet ellenkezik a szülő, annál hamarabb túl lesz a lány ezen a kapcsolaton.

2020. jún. 20. 04:08
 16/43 anonim ***** válasza:
17%

Nincs sok dolog ami el tudná törölni a szeretetemet egy szerettem iránt, de az, hogy felnőttként gyerekkel randizik, egy ilyen dolog.

Ha pedig a gyerek lányomat környékezné meg egy ilyen, nem is tudom, hogy mit csinálnék. Ijesztő belegondolni, hogy vannak felnőttek, akik képesek olyan kölyköket a szexuális partnerüknek tekinteni, akik még minden tekintetben éretlenek (igen, még azok is akik érettebbek a koruknal) és konkrétan ki sincs fejlődve egészen az agyuk.

Ez nem az a kategória ahol megértőnek, elfogadonak és jófej szülőnek kell lenni, és nem is az a kategória amire rá lehet mondani hogy "a kor nem fontos, csak a személyiség :)"

Tanácstalan lennék.

2020. jún. 20. 06:22
 17/43 Brigol20 ***** válasza:
73%
Nekem 13 évesen volt az első barátom, 16 éves. Ez “csak” 3 év, de nővérem is így volt akkor, 14 évesen volt 18 éves barátja és anyukánk elfogadta. Ismerte is őket, mert egy faluban laktunk.. Mindent megbeszéltünk anyával. Ez szerintem normális! Ha nem engedte volna, valószínűleg én is és a tesóm is sokkal jobban elkanászosodtunk volna.. Szó sem volt olyanról, hogy mikortól lehet barátunk vagy sem és ki és hány éves és és és....stb. Ha Nekem lesz gyerekem, úgymond “engem sem fog érdekelni”, azaz én teljesen pozitívan állok majd hozzá és örülök majd, hogy ilyen jó a kapcsolatunk, (bizonyítottan) hogy szeretné bemutatni és tök nyílt leszek ebben a témában! Tiltanám, akkor ott “elvesztettem” a gyerekem..Szerintem ez nem nagy dolog.. 5 év, hiába 15 és 20 éves, ez még rendben van Nekem.. van olyan is, hogy 25-30 évesekkel kezdenek akkor, az már nem jó, inkább örülni kell a gyerekkel együtt!☺️
2020. jún. 20. 06:46
 18/43 anonim ***** válasza:
21%
Meglepődnék azon, hogy a bemutatáskor kell meglepődnöm.
2020. jún. 20. 08:15
 19/43 anonymousreview60 ***** válasza:
55%
#16: Egy 20 éves még nem felnőtt sem érzelmileg, sem anyagilag, fizikailag sem. Nagykorú.
2020. jún. 20. 08:22
 20/43 anonim ***** válasza:
55%

Aki azt mondja, hogy egy 20 éves srác már felnőtt, az látott már mai 20 évest? Gebe, lógó, szakadt nadrágben, passzos pólóban, ecsethajjal? Nem felnőttek még ezek.

Nem szólnék semmit.

2020. jún. 20. 08:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!