Szülők! Ti mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a gyereketek (15 èves) e-cigizil?
Nem tiltanam tole,hisz akkor meg sunyiban csinalna.
Elmondanam neki,hogy karos,hiaba nikotin mentes,de nem vernem el es nem kiabalnek vele.
Mindig a tiltott gyumolcs a legedesebb.:D
Nem finaszíroznám tovább. A többit meg rá bízom. Vállalhat diákmunkát, annak a kis pénznek majd megérzi a súlyát, ha van esze. Ha nincs, akkor továbbra is lökdösi majd a pénzt az ablakon, de legalább nem az enyémet. 3 év múlva meg legálisan is csinálhatja.
Tiltani nem lehet, fentebb már leírták. De az én pénzemből amit megkerestem és pl. Ebédre vagy a telefonja képernyő cseréjére kap ne vegyen ilyen baromságokat. Ha nem lesz pénze úgyse csinálja majd, ha meg lesz, rájön hogy fontosabb az egyetem, vagy az albérlet mint ez.
Őszintén? Leordítanám a fejét, hogy ennyi esze van. Mondanám, hogy csalódtam , mert azt hittem, okosabb gyerekem van. Ja, és igen, tiltanám. Ha annyira akarja, csinálja sunyiban, de akkor se könnyíteném meg a dolgát, azzal, hogy elnézem neki. És lejjebb venném a zsebpénzét.
Ha találnék cigit nála, kidobnám. És cikizném ahogy tudom ezzel kapcsolatban.
Tudom, szemét szülő vagyok, lehet sajnálni a gyerekemet, de nem kell, mert szerencsére nincs ilyen gondunk, mivel úgy gondolom, a gyereknevelés folyamatos, és nem 15 éves korában kell elkezdeni. Akkor már nem lehet.
Én elég liberális felfogású vagyok,de ilyen esetben radikális lennék.
Nem tudnám végig nézni,hogy a gyerekem mérgezi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!