Hogy próbálnátok megvigasztalni a lányotokat ha éppen szakítottak vele?
Figyelt kérdés
Ajánljak neki anya-lánya programot? Menjünk el valahová esetleg? Ti hogyan támogatjátok a lányotokat ez esetben?2020. jún. 18. 20:55
11/12 anonim válasza:
Engem elvittek volna kajálni, de akkora volt a gyomrom mint egy mákszem, így inkább másnapra elvitelre kértük. Aznap kb semmit nem csináltam, néztem ki a fejemből, de jól esett, hogy egy minimálisan volt velem kommunikálva (gyere enni, mit főzzek holnap, van-e kedvem holnap elmenni vele vásárolni, stb). Másnap volt oldtimer show, amire megvolt a két jegyem, nagyon vergődtem hogy egyedül nem megyek pedig egész évben azt vártam. Akkor nagyon jól esett hogy anyaek vettek még kettőt a helyszínen és családostul mentünk végül, szépen felöltöztem, jól esett hogy megnéznek pasik... Utána egyre jobb lett, örültem hogy nem úgy kezelnek mint egy haldoklót de aznap nem is lett volna lelkierőm nagyon programokat csinálni
12/12 anonim válasza:
Egyetértek a többséggel. Nem tudom milyen típusú a lányod, de ha egyszer megkérdezed van-e valami közös programhoz kedve, az elég. A legtöbben ilyenkor magányra vágynak.
Az én anyukám folyton kérdezgetett mi volt, ki szakított, stb. és kioktatott, hogy ő megmondta hogy nem hozzám való, meg neki mindig is gyanús volt (természetesen nem volt így), és nagyon rosszul esett ez az egész. Így az lett a vége a dolognak, hogy a mai napig nem szívesen beszélek neki a magánéletemről. Persze tudom, hogy jót akart. (29 L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!